TGIF

estrid fredag-4

Äntligen fredag! I love it! Här hemma råder lugnet. Vi har ett nystädat hem och idag ska jag bara förbereda inför helgen och en mysig fredagskväll. Jag älskar fredagar, man sitter djupt nersjunken i soffan och så kollar vi alltid på spåret. Jag ska laga nordafrikansk lammgryta med saffransris, för på helgen bör man ju faktiskt laga det där lite extra festliga. estrid fredag-3

Idag börjar kyrkans barntimme igen och jag funderar på om vi ska gå dit. Det var ju alltid vår fredagstradition förr, men så är det så kallt och Estrid är så kelig och mysig just nu och kanske vi bara stannar inne och kurar. Titta bara vad charmig hon är när hon kryper runt i sin lilla pyjamas. Då mitt barn för tillfället har lätt aggressionsproblematik vid klädbyte har jag fallit till föga och låtit henne skrota runt i pyjamas lite mer. And why not? Jag har ju ALLTID på mig mjukis hemma. Känner mig typ fången om jag har vanliga kläder hemma. Äpplet faller inte långt från trädet med andra ord! estrid fredag-2

Jag vet att jag tjatar, men var har tiden gått? Detta lilla pipande knyte som nu skrattar, kryper med blixtens hastighet, pratar och har tre tänder uppe och tre tänder nere. Hon är charmig med sina tänder och har en glugg mellan de två framtänderna och jag hoppas att hon alltid får ha en glugg där, för det är typ det finaste jag vet. Hon pratar hela tiden och ibland med riktiga ord. Mamma, hej, titta, den där, där, vad är det och igår tror jag hon sa hej då. Hon härmar oss när vi pratar och det känns så kul att vi verkligen kommunicerar nu. Men så var jag hos barnmorskan igår och såg massa gravida mammor, och syrrans vän fick en liten plutt häromdagen, så jag som skulle vänta till Estrid var miiiiinst tre år innan det blev en tvåa blev helt plötsligt mycket sugen på en tvåa redan nu. Men jag sansar mig. Påminner mig om att vara gravid var för jäkla jobbigt och förlossningen ännu värre och så sansar jag mig lite! =)estrid fredag-1

Oavsett vad du gör så hoppas jag att du får en underbar fredag och helg! Jag har lite fix att göra med bloggen under dagen så jag kommer titta in till er igen. Idag kommer även del fem i min temaserie om våld i hemmet och dagens tema är ”vad kan du göra om du lever i en destruktiv relation”.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x