Årssammanfattning – mars 2015

årssammanfattning1

Mars kom och jag gick på föräldraledighet och det var en ledighet som sänd från ovan. Jag var så trött, så gravid och hade foglossning from hell. Det var en mysig sista månad vill jag minnas, även om jag hade ont, och inte sov, och halsbränna och gud vet allt. Jag köpte fina lakan till Estrid så att jag kunde bädda mjukt i hennes säng. årssammanfattning2

Vi åt långa frukostar på helgerna och gjorde Melodikrysset. Den här sista månaden var vi mest hemma för jag hade för ont för att hitta på något mer avancerat. Jag var också fruktansvärt svullen, fick äggvita i kisset och barnmorskan började oroa sig för havandeskapsförgiftning. Men eftersom mitt blodtryck var bra och jag inte hade några andra varningssignaler fortskred graviditeten som planerat.årssammanfattning3

Vi åt även långfrukostar med andra och jag bjöd på fattiga riddare med rårörda hallon. årssammanfattning4

Min syster kom över och hjälpte till att skruva ihop Estrids säng. Jag satt på min gravidtron och kunde mest bara betrakta. Det kändes lite jobbigt att vara så orörlig och jag minns att jag hade dåligt samvete för att jag bara låg på soffan hela dagarna. David gjorde allt annat. Handlade, lagade mat, tvättade, städade, jobbade och hade sig. Vilken insats! <3årssammanfattning5

Vårt sovrum blev klart och Estrid fick sin lilla plats bredvid oss. årssammanfattning6

Vi pyntade med hennes tavla, de mjukaste nallarna och en vimpel. Allt för att liksom göra det till hennes hörna. årssammanfattning7

Jag köpte denna fantastiska tavla från Mrs Mighetto och jag är så glad i den! Och det lilla djuret visade sig även vara precis som Estrid är i personligheten. Modig, kavat, snäll och tuff! <3årssammanfattning8 årssammanfattning9

Det var kallt ute men jag försökte framkalla vår genom att köpa dessa underbara tulpaner. Jag tänkte att om våren kom, då kanske Estrid kom. årssammanfattning10

Vi åkte på dop för våra vänners lilla Tage. Det var fint och mysigt och vi satt tillsammans med Sara och Simon. Men jag var så sjukt gravid. Alltså det kändes som ett skämt alltsammans. Jag vaggade, stånkade och hade mig. Som en parodi på en gravid.årssammanfattning11 årssammanfattning12

Alltså sjukt gravid! I mars skulle Estrid komma. Datum för beräknad födsel kom…och gick. Faktum är att hela mars kom…och gick… Jag åkte till Ystad BB varannan dag för kontroller då jag hade mer äggvita i urinet, högre blodtryck och det konstaterades att jag fått havandeskapsförgiftning, eller preklampsi, som det heter. Den hölls under kontroll i flera dagar, hela mars ut, men i början av april blev jag sämre. Men mer om det i sammanfattningen om april. årssammanfattning13

Mars avslutades med att jag kokade hallonsaft och sylt och det blev bästa födelsedags och gå-bort presenterna.

Det var mars det.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x