Värdefullt arvegods och dyrbara gåvor

babygap-1
Vi är helt tokigt bortskämda med kläder till Estrid. Vi får lite kläder då och då av vänner och släkt och så ärver Estrid massor från sin kusin. Och Estrids kusins mamma har en ypperlig smak på bebiskläder. Ingen är mer tacksam än mig för det är verkligen roligt att ha massa fint att välja på, men att det inte har behövt bränna allt för mycket i plånboken. Jag blev så förtjust i de kläderna Estrid hade på sig häromdagen. Jag hoppas ni tycker det är kul med ”babyoutfits” för det lär bli många framöver. Vi fick för en mycket symbolisk peng köpa två kassar fulla med kläder och det kliar i fingrarna på mig att klä Estrid och fota henne. Hon ställer ju vant upp framför kameran och är bara världens sötaste.
babygap-2
Den här outfiten består av just de märkena jag tycker gör jättebra kläder för de små. Fina, håller färgen trots massa tvättar och bra kvalitet. Byxorna är från Mini Rodini, den prickiga bodyn med vit krage kommer från Baby Gap, koftan är från Polarn & Pyret och de små sockarna från Noa Noa. Baby Gap finns inte i Sverige men dock utomlands och har du vägarna förbi till exempel Paris eller London rekommenderar jag varmt ett besök. De har hur mycket fint som helst och kvalitén är toppen .
babygap-3 babygap-4När du läser detta är jag på väg till Stockholm, men jag har tidsinställt några inlägg som kommer trilla in under dagen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x