En sprillans ny kofta

stickad kofta-1

Estrid växer så det knakar och jag tömmer ut klädlådorna på löpande band. Hon är över 76 centimeter och jag har kollat i lådan med än så länge för stora kläder för att plocka fram storlek 80. Och nu ekar ”framtidslådan” tom. Jag tänkte när jag köpte kläder i större storlekar att det skulle vara en evighet tills hon skulle bära dem. Men tjoff, så är tiden kommen. Estrid har fått en ny kofta som jag bara måste visa er för den är så otroligt fin. Min mamma har stickat vad vi nu kallar ”chanelkoftan”. En A-linjeformad kofta med marinblå ränder och små pärlor till knappar. Behöver jag ens berätta hur otroligt söt hon är i den? =)stickad kofta-2 stickad kofta-3

Jag önskar jag var lika duktig som min mamma men att sticka är inte min grej. Däremot är jag en fena på korsstygn. Men vem vill ha border these days!?

Äntligen är det fredag. David har haft en galen jobbvecka med hur mycket jobb som helst och vi är båda slitna. Men, vi försöker hålla modet uppe trots mindre sömn än någonsin tidigare. Jag förstår inte hur Estrid inte kan vara trött med tanke på att det är hon som lever rövare på natten? Men som sagt, fredag och helg och VILA! Jag har avbommat dagens alla grejor för att kunna sova middag med Estrid. Jag tycker synd om David som är lika trött men som måste jobba hela dagen. Vilken kämpe han är!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x