En ny kyrkans barntimme

immanuelkyrkan-1
På vår gata ligger en liten kyrka och typ en miljon gånger har jag gått förbi deras lapp om öppna förskolan, men aldrig gett det en chans. Kyrkan heter Immanuelkyrkan och är en frikyrka och det har väl gjort att jag inte direkt kastat mig innanför deras dörrar. Men, i torsdags gav jag och Sara det en chans. Hur var det? TOPPEN! Mindre människor än i Andreaskyrkan, jättefin lekstund innan, och föräldrar som umgicks med varandra och såg efter varandras barn. Efter sångstunden serverades mat och kaffe för ynka 30 kronor och då satt barn och föräldrar tillsammans och man lärde känna nya föräldrar. I slutet av sångstunden berättade pastorn om deras verksamhet och när hon kom in på gratis introduktionskurs i Bibellära och gud vet allt, då kände jag väl att nej, nog för att jag är Hallelujah light men inte mer än så. Det kan också vara så att jag är aningen påverkad av en bok jag precis läst som är en sann berättelse om tre systrar som lämnade en helt sinnessjuk sekt. Inte för att på något sätt jämföra, men jag var ändå påverkad av boken. immanuelkyrkan-2 immanuelkyrkan-3

Alla var jättegulliga och snälla och det var toppenfina leksaker. Så det här är ett topptips för er som är föräldralediga i Malmö. immanuelkyrkan-4
Estrid hade på sig ett par björnbyxor hon fått av mina mormor (som köpt på sig barnkläder sen 80-talet). En av kvinnorna kom fram och frågade om byxorna var second hand och jag berättade att min mormor varit en liten samlare. Då skrattade kvinnan och sa att även hans son burit samma byxor, men han var idag 20 år. Så jag antar att pösiga björnbyxor håller bebisstilen ända från 80-talet till nu! =)immanuelkyrkan-5 immanuelkyrkan-6

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x