Favoritarmband och lite tankar

min möhippa-27
Jag fick det här armbandet av David i födelsedagspresent. Som jag hade önskat mig ett mini drop bracelet av Caroline Svedbom, och helst i grönt. David är faktiskt riktigt duktig på att köpa smycken till mig. Allt han köpt har blivit riktiga favoriter. Ja om vi bortser från den hysteriska pärlbeströdda historien han kom hem med från masajerna i Kenya. Men där var tanken iallafall god. Förutom en etnochock har min blivande man verkligen visat prov på ett gott smyckesöga. Det var ju även av honom jag fick min Caroline Svedbom ring.

Idag är det onsdag och vi går in i månaden vi gifter oss. Jag tror allt är under kontroll men verkligen alla i hela världen frågar mig hela tiden hur det går, är jag stressad, är jag begraven i planering, så jag börjar liksom bli stressad av alla frågorna. Jag vet att alla menar väl, och är glada och nyfikna, men det känns som jag glömt något. Varför är jag inte mer stressad? Men faktum är att vi har ett väldigt litet bröllop med endast 28 gäster, vi är på en lokal som har bröllop typ varje helg, vi har haft en bra planeringslists att följa och framförallt har min syster lagt ned så oerhört mycket tid och energi. Så ja, det mesta är faktiskt under kontroll.

Men jag längtar tills det är över. Till måndagen den 13 november, en helt vanlig regnig och grå novemberdag, när jag är en hustru. Och jag har en man. Det är det jag längtar efter. Livet som makar. Inte för att särskilt mycket kommer förändras från livet idag. Men vi kommer byta efternamn och vara man och fru. Och som jurist vet jag också alla juridiska fördelar som kommer med att vara gift.

Allra mest känns det dock väldigt romantiskt!

När allt det här är över ska vi äntligen få återgå till det normala. Nu lägger vi i princip alla pengar på bröllopet och all tid går åt till planeringen. Det blir inga böcker lästa eller tv-serier tittade på. Jag har så mycket tankar på vad jag vill fixa hemma, uppdateringar i min garderob och utflykter att göra. Det är lite som ett hälften stressigt och hälften romantiskt vakuum jag befinner mig i. Så jag önskar dig, som befinner dig i verkligheten, en riktigt fin och härlig dag. Jag själv ska jobba och fortsätta vara i mitt bröllopsvakuum. Vi ses snart på andra sidan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida G Svensson
Frida G Svensson

visst är det!? mitt absoluta favvis just nu!

mickandialog
6 år sedan

Så himla vackert armband. Älskar den djupblå färgen, kombinerat med guld.
Letar själv efter ett armband, klocka då jag blivit bestulen på min lilla favvoklocka från Gucci, som någon har stulit. Jag drömmer till och med på nätterna att den kommer åter.
Köpte en ny klocka på en vintageaffär, som var fin, men fick värsta nickelallergin, grr.

Så rolig läsning här förresten .Skrattade gott åt syrran din som perfekt skytt, samt att du kallade dig Frida GV persson. Hahah. Underbart. Älskar GV,samt hans väst.
kramisen

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  mickandialog
6 år sedan

vet du, den är faktiskt grön! =) typ skogsgrön. Nej vad trist att din klocka blev stulen. För jävligt att man inte kan få ha sina grejor ifred! Älskar också GW! =)

Paulina Gunnardo
6 år sedan

Sjukt snyggt armband!! Gaaah, jag vill förnya garderob och smycken och allt just nu. Typiskt bara för att jag är gravid och inget ändå sitter som det ska.. well..
Men åå jag känner igen känslan av längtan att bli man och fru. Det är underbart!! Vi hade det också litet när vi gifte oss. 15 personer inkl präst (svärfar). Vi gifte oss i slottsvåning och tog sedan taxi bort till en fin resturang med asbra mat och eget rum i gamla stan i stockholm (sjukt mysigt). Men själva grejen… att få åka hem och vara man och fru. Gu va jag saknar min karl nu som är bortrest i jobb! =P
Haha den här kommentaren blev väldigt introvert och började handla om mig haha. Sorry for that! Men jag känner igen mig så! Stort stort grattis till er igen! Så roligt att ni ska gifta er 🙂 <3

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x