Brio gåvagn puts a smile on my baby’s face

brio gåvagn-1

Idag kom flera föräldrar och barn hem till oss efter att veckans babysim var avklarat. Vi hade verkligen en stökig, livlig och alldeles underbar dag. Det var så hjärtsnörpigt att se hur fint alla barnen lekte med varandra. Förutom när en unge slog Estrid i huvudet med en leksak, jag fällde en annan bebis och en tredje höll på att fälla vår lampa. Och just det, sen välte samma bebis min pappershög i vilket jag glömt kvar en sax. Men förutom detta var det en dramafri bebisfika. =)

Jag visar fler bilder från fikan imorgon, men nu bara måste jag visa hur golli golli Essie är i sin nya gåvagn från Brio. Hon fick den häromdagen när hon var lite krasslig och mammahjärtat ville skämma bort. Jag såg nu att den är på rea på Jollyroom! Skynda fynda!brio gåvagn-2 brio gåvagn-3 brio gåvagn-4 brio gåvagn-5

Nu ska jag ta en tidig kväll. En varm dusch och sen hopp ner i sängen med min tekopp och min braiga braiga bok! Och om mönstret kvarstår får jag en liten nattsuddare som hälsar på vid kl 2. =) Inte mig emot. Jag är besatt av att sova med Estrid. Det är som en livs levande teddybjörn som snusar på en, klappar på en och som andas koladoftande andedräkt i min näsa. Jag älskar det. Men, när hon klockan 4 på morgonen väcker mig med att i sömnen dansa breakdance då är jag inte längre så besatt. Då förbannar jag att jag inte är konsekvent med att sova i sängen. Men så kommer nästa natt och så säger jag till David, ska vi inte flytta över henne till oss ändå? Det är ju så mysigt. Det var den konsekventa barnuppfostran det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Såå gollig, så gollig 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

i know! 😉

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x