En sommardag i hela Malmö

balkongmys-1
VILKEN DAG! Solen strålar och jag höll på att fullkomligen försmäkta i vår bil som inte har AC. Jag älskar den bilen, men just idag förbannar jag den! Det är så härligt annars med värmen. Jag hade ett möte i Malmö idag och jobbar sista delen av dagen hemifrån. På balkongen kan jag sitta och sippa på mitt bubbelvatten och läsa handlingar. Det är livet det! Vi har köpt en stor parasoll till balkongen nu och växterna frodas i den varma hörnan. Det har verkligen blivit vår alldeles egna lilla oas. När jag jobbat klart för dagen ska jag ta några vilsamma minuter där ute med min bok. Sträcka ut mina vinterbleka ben och bara slappna av.
balkongmys-2 balkongmys-3 balkongmys-4
Boktips här alltså! Herregud vad bra den här boken var. Virginia Woolf – a room of one’s own, eller som den heter på svenska ”ett eget rum”.
sandlåda-1
David och Estrid är som vanligt i lekparken. Att känna sanden mellan fingrarna och bli världens smutsigaste är just nu det bästa för Estrid. Jag älskar att hon verkligen är ett barn nu. Någon att leka och stimma med, kela med och mysa med. Nu ska hon bara lära sig att man även ska kunna resonera med henne. När min lilla familj kommer hem ska vi packa in oss i den allt för heta bilen och åka på husvisning. Efter det är schemat öppet. Det ryktas om grillning på stranden för att fira något. Ja, den som lever får se!
sandlåda-2 sandlåda-3 sommarblommor-1
I sovrummet tronar denna soliga bukett jag fick av David härom dagen. Det är som att själva solen bor i den och färska blommor måste vara topp tre humörhöjare! Tror ni inte?
sommarblommor-2

Sista jobbracet, några lata minuter på balkongen, bebisbad, Estridmiddag och sen husvisning. Och så kanske sommarkvällsgrillning på stranden. Det är lätt att njuta av dagen en dag som denna!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
8 år sedan

Vilket ljuvligt inlägg att få läsa en morgon när regnet strilar ner utanför mitt fönster. Det ser verkligen ut som att solen bor i den vackra buketten. Underbart!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x