Veckonytt #15

Hej och god morgon! Jag är lite sen ut med morgonens inlägg, men bättre sent än aldrig. Här har du veckans veckonytt. Den är inte så lång idag för inspirationens makter var inte med mig och det blev bara dessa tre grejor jag föll för. Men se det som en riktigt bra topp tre istället.
kattis-kvinnorna-frimans-tid-jpg
SVT har gjort en enastående inspirerande dokumentärserie om de riktiga kvinnorna som stod som inspiration för programmet Fröken Frimans krig. Jag skrattade och grät och var full av beundran för dessa fantastiska kvinnor i vilkas fotspår vi har turen att få gå i idag!
ohhcouture_leoniehanne_Panama-8
Bloggaren ohh couture har gjort en Panama-guide som får mig att längta efter varma strålar, exotisk frukt, svalkande pooldopp och ljumna kvällar. Läs och njut!

Slutligen vill jag slå ett slag för träningsprofilen Terese Alvéns FANTASTISKA debattinlägg om hur bantningsprat påverkar barn. Jag skriver under på vartenda ord och är så glad att Teresa skrev denna artikel. Så otroligt viktigt att aldrig aldrig glömma hur barn påverkas av vårt prat!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x