Sista dagen att tävla om Chanel

give away chanel
Glöm inte att idag är sista dagen att tävla om denna underbara ögonskuggspalett från Chanel, i min give away för att fira 200 likes på FB-sidan.

För att vara med i denna give away ska du blott göra följande:
– gilla min FB-sida (om du redan gillat den får du gärna följa min nya instagram, men det är inget måste)
– Dela inlägget på Facebook
– Lämna en kommentar här i bloggen att du är med i denna give away.

Vinnaren presenteras imorgon! Good luck sweetie!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra Olsson
Sandra Olsson
7 år sedan

Jag är såklart med och tävlar 🙂 Hoppas du kommer ett steg närmare ditt mål med bloggen, du är så himla bra!

Anette
Anette
7 år sedan

Önskar jag kunde vara med och tävla, men facebook? Näe det har jag inte längre. Skickar en kram här istället! Jag upptäckte bloggen för någon månad sedan och har följt dig sedan dess (bloglovin) du är grym tjejen <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

Har du insta? Då får jag göra en instatävling någon gång så du kan va med! =) <3 Jag tar glatt emot din kram och skickar tillbaka en! Hur hittade du bloggen? Alltid spännande att få veta. Jag uppskattar så att du tittar in hos mig och tar dig tiden att lämna en kommentar! Tack och kram!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x