Uppdaterad vinnare av doftljuset

voluspa tävling-1
Nu är det som så att ni är gulliga bloggläsare, men ni är ICKE bra på att läsa tävlingsregler. Många tävlade om ljuset men inte så många av er anmälde er på Agnes & Amelias nyhetsbrev. Av er som anmälde er drog jag, genom en slumpgenerator, fram en ny vinnare.

Den nya vinnaren, både av doftljus och att följa tävlingsregler var…

*trumvirvel*

Paula! Grattis! Du får mail av mig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paula
Paula
8 år sedan

Åh tack!! Detta är första gången jag vinner något. Ska få en sån fin plats hemma<3 tack snälla

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paula
8 år sedan

grattis grattis och tack för att du tävlade!

Birgitta
Birgitta
8 år sedan

Grattis till vinnaren! Jag var själv med och tävlade och det väcks en fundering hos mig….. Jag följer Agnes sedan tidigare på Instagram men där heter jag findus69. Det är säkert fler som har annat namn där än sitt egna.Så hur kan man kolla att tävlande följer givaren, det är ju ofta en regel i tävlingar? Eller måste man också informera om sitt Instagram namn? Bara en tanke! Tack för en fin blogg, kram.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Birgitta
8 år sedan

Jag är lite osäker på hur du menar, för jag kopplade ju inte denna tävlingen till instagram? Men i detta fall kunde jag få en lista med de mailadresser som anmält sig samt deras namn och då kunde jag jämföra det med kommentarerna i min blogg. Tack för att du tävlade! Det kommer fler tävlingar!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x