Måndag morgon och sprudlande energi

blomma-1
I morse tog Estrid och David sovmorgon och jag hade en helt stila och tyst morgon för mig själv. Jag satte på kaffe, gjorde mig i ordning och åt sen frukost i lugn och ro, drack mitt kaffe och läste lite i min bok. Sen hoppade jag i bilen och körde in till kontoret. Jag älskar den känslan när man kommer in på jobb, slår upp datorn, sätter på radion och häller upp morgonens andra kopp kaffe. Hela hjärnan signalerar att nu kickar vi igång den här veckan. Alltid samma rutiner som gäller för min del. Och jag mår så bra av det.

Jag känner mig full av energi idag. Glad, harmonisk och tacksam för allt det jag har i mitt liv.

Ha nu en fin dag du med min vän!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Beata
8 år sedan

gud va härlig bukett!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Beata
8 år sedan

eller hur är den härlig? jag fick den av David och Estrid. Älskar pioner!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x