Slutet på en helg

bombmakarens kvinna-1
I eftermiddags var jag ute i Klagshamn för att grilla och ha möte med de Moderater som sitter i samma nämnd som mig. En fin sommaravslutning med god mat och trevligt sällskap. På kvällen styrde jag bilen inom Hai för att hämta upp vad som lätt är Malmös bästa sushi. Denna kväll blir som alla andra kvällar framöver. En man som vill se fotboll, en mamma som vill läsa och en bebis som inte vill sova. Med andra ord, allt är sig likt hos familjen Svensson/Johansson. Jag ska ta en tidig kväll, göra en kopp te och krypa ner i sängen med min bok. Först ska jag bara sminka av mig, ta på en nytvättad pyjamas och plocka fram tevatten och honung. En härligt lugn avslutning på denna helg.

Imorgon börjar det igen. Tre dagars arbete följt av två föräldralediga dagar. Jag ska klämma in en träff med vänner, ett styrelsemöte med Liberalerna Skåne och om vädret är med oss se Kristin Amparo som kommer till Malmö och spelar.

Nu klappar jag ihop datorn för denna kväll. En säng och en mammig bebis kräver min närvaro och just ikväll känns det inte alls så dumt faktiskt.
pyjamasbebis-1 pyjamasbebis-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x