Fridas årssammanfattning jul – sep 2016

juli
JULI
I juli åkte vi till Grekland och hade livets finaste vecka! Jag packade solkräm från Decléor och massa böcker. Det var sommar och på hemmaplan gjorde jag jordgubbstårta med maräng och egna dumplings. Älskade vänner från Norge kom på besök och Estrid fastnade rejält för min smyckeslåda. Jag smoothiebowls varje semestermorgon och vi åkte till Hasslö. På mindre soliga dagar vi på akvariet och kollade på alla djur. Det var också i juli jag hängde på Bastard med Tina och lärde känna Leslie.
augusti
AUGUSTI
Estrid började på förskola (!) och jag och David hade datenight på Bastard. Jag gjorde pannkaksmuffins som vi åt med granatäpplekärnor och yoghurt blandad med vaniljstång. Vi gick på sommaravslutning för Henrik Superman och besökte hembygdsgården i Ängelholm. Jag pimpade köket med vacker tvål från Durance och besökte Kungsparksveckan in all its glory. Jag hade samarbete med mat.se, gjorde rabarbersaft och firade Stephies babyshower. september
SEPTEMBER
I september var jag hooked på två saker i matväg, sallader och smoothiebowls. Jag var på bloggevent på Scandic och flög till Stockholm för ledarskapsakademi. Hemma gjorde jag en tavelvägg ovanför soffan och bäddade med vackra sängkläder från Dirty linen. Vi hade kräftskiva hos Sara och Andreas och Liberala kvinnor besökte Skarhult slotts utställning om den dolda kvinnomakten .I samarbete med I AM hade jag möjlighet att fotografera träningskläder och lät min gudomliga syster vara modell. Carro hade klädbytardag som väckte tankar i mig. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Du var verkligen flitig som en myra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

hade det inte varit för bloggen hade jag inte kommit ihåg allt. Därför jag älskar bloggar så, för det är som en dagbok!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x