Träningsvärk, saknad efter syren och en dagstur till Stockholm

Hej min vän!

Här sitter jag och livebloggar från flygplatsen. Jag ska till Stockholm över dagen för lite jobb. Efter denna dag är jag över den stora puckeln som varit mån-ons. Vilka dagar jag haft. Har känt mig helt slut! Det som verkligen hjälpt mig är träningen. Inte så att jag blivit den där inbitne träningsmänniskan, men jag känner ett skifte i mina tankar och känslor kring träning. I måndags joggade jag intervaller och igår var jag med PT-Lisa. Och vet du vad jag gjorde? Jag ökade mitt personbästa i benpress från 40 kg till 80 kg!! Jag vet, helt sinnessjukt! Det gör mig stolt. Jag känner mig som en stark person. Det känns bra.

Det är med ömmande lår jag stapplar omkring här på flygplatsen. Jag kom ganska tidigt så att jag skulle hinna dricka en kopp kaffe och svara på lite mail innan det är dags att boarda. Efter idag är det bara raka vägen hem som gäller och dyka ner i trädgården. Jag har fyra utslagna dahliaknoppar nu! Och två nya färger på väg ut. Jag längtar och tänker att om jag tittar riktigt intensivt kanske det kan få knoppjäveln att slå ut!? Jag måste fota och visa er. Dessa dahlior är min stolthet i livet just nu. De, mina starka lår och min dotter. Sakerna jag lever för för tillfället!

Det är bitterljuvt att bo här i Skåne i, vad trädgårdsmänniskor säger är, zon 1. Allt slår ut tidigare här men allt blommar också över fortare. Syrenen kunde vi njuta av i enbart några veckor. Underbart är kort säger de ju och det får nog anses vara en sanning om trädgård. Det är dock ändå det roliga med trädgård. Det här kretsloppet. Syrenen blommar över och rosen slår ut, rosen börjar blomma över och dahliorna slår ut och vips är vi där när min luktärter och sommarblommor börjar slå ut. Det finns varje dag något att överraskas över och njuta av.

Trädgård va? Ren och skär terapi!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x