Mina tankar om sommarpratarna nr 1-5

SOMMARPRATARNA 1-7-1
Jag lyssnar på radio varje dag och att lyssna på dagens sommarprat är en tradition, och för långt många fler än bara mig. Jag tänkte att jag skulle skriva någon rad om vad jag tyckte om varje sommarprat. Och ge ett litet betyg såklart. Då kör vi, här kommer de fem första recensionerna.

Annika Lantz
Det här var inte så roligt tyckte jag. Kanske är det för att man hört Annika så många gånger på radio men jag kom på mig själv att jag verkligen fick koncentrera mig på att lyssna. Det fanns vissa komiska inslag och det var fint att hon vågade prata om svärtan i att hon fick cancer. Jag tyckte hon valde tråkig musik. Betyget blir 2/5

Johan Olsson
Jag visste inte sedan tidigare vem han var. Spännande att lyssna på en elitidrottares berättelse om den fysiska men framförallt psykiska styrka de besitter. Som de orkar kämpa! Dock var det ett för mig ganska ointressant ämne. Musiken var ok med några riktigt bra låtar. Betyget blir 3/5

Gunhild Stordalen
Wow, vilken häftig kvinna hon är. Det är så ofattbart sorgligt att hon är så sjuk, men hon pratade om sin sjukdom på ett allt annat än ömkande sätt. Hon verkar vara en så fin person och bra förebild som åstadkommer så mycket för andra. Jag hade hoppats på lite mer om deras flärdfulla miljonärsliv och kanske något skvaller men det fanns inte så mycket av den varan. Deras kärlek beskrev hon fint och man ser hennes man i ett helt annat ljus. Bra musik hade hon också. Betyget blir 4/5

Matias Varela
Det här sommarpratet tyckte jag var tråkigt. Det är alltid svårt när någon ska gå igenom ett helt liv. Det blir platt, helt utan fördjupning och det känns som om jag hade hört allt förut. Det var ett rätt så pretentiöst sommarprat och det var tydligt att han ville förmedla någon form av politiskt budskap, men dock oklart vilket. Det var lite som att han ville konstatera att han nu hade lyckats men att det inte betydde något? Ja, oklart som sagt. Dock mycket bra musik vilket drar upp betyget! Betyget blir 3/5

Danica Kragic Jensfelt
Mycket intressant person. Vilken superstar hon är som är expert på robotar. Det var intressant att se hur hennes privata liv med en handikappad son ledde till ett resonemang kring att det kanske vore positivt med robotar som hjälper handikappade personer. Det var fint och svårt att lyssna på hur hon berättade om sin sjuka son. Därutöver var sommarpratet ganska intetsägande, kanske för att ämnet inte intresserade mig, men efteråt föll det ur minnet direkt. Minns inte ens musiken. Betyget blir 2/5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Edward Blom kan du hoppa över. Som att stirra på en ölaffish i en timme…..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x