Veckonytt #68

veckonytt1
GUUUUUUD vad kallt det är här nere i Skåne nu. I morse fick jag skrapa rutor i vad som kändes som en evighet, och när jag skulle tanka hade tanklocket frusit fast. Knappt stressande… För en nybliven husägare känns det väldigt märkligt att i den smällkallaste vintern planera vårens trädgård. Men det är tydligen så man ska göra. Jag vet att jag väldigt gärna vill ha dahlior i trädgården och det här blogginlägget är fantastiskt, plus att Weronica tar så otroligt vackra bilder!
veckonytt2
Hur fin är inte denna blus från Carin Wester för Åhléns?
veckonytt3
Gannis nyheter har trillat in hos Wakakuu och jag är helt såld på baddräkten, den prickiga volangkjolen och de rosa byxorna.
veckonytt4
Podden Woman up, som jag skrev om här, släpper nu t-shirts och accessoarer med citat från powerkvinnorna som är med i podden. Jag ÄLSKAR Floras citat. Så försöker jag alltid tänka för att inte mina medsystrars framgång ska skrämma mig eller göra mig missunsam, utan istället bli peppad för deras skull.
veckonytt5
Snacka om förkylningstider nu! Dessa tre recept med ingefära kommer jag testa omgående för att lura bort halsont och snoriga näsor.
veckonytt6
Budgetfynd nr 1! Denna tröja från Kappahl är SÅ fin tycker jag. Ljuvlig färg och så himla snygg med knytdetaljen på sidan. Perfekt att den skapar lite midja och form på en tröja som annars kan göra iallafall mig lite fyrkantig.
veckonytt7
Budgetfynd nr 2! Wow wow wow denna kjol från Gina tricot, som inte alls är olik Gannikjolen jag länkade till ovan, är så himla himla snygg! Snacka om den perfekta jobb, AW, fest och middagskjolen. Den går verkligen att använda till allt.

Ha nu en riktigt fin dag mina vänner! Imorgon kommer ett inlägg jag längtat länge efter att publicera. Mitt förslag till en vacker, drömmig och romantisk alla hjärtansdag-dukning.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
6 år sedan

Kallt….. -25 här…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

*ridå*

Pia Widlund
6 år sedan

Men Fridaaaa, med dom där kläderna vill jag ha våååår nu. Fixar du det?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Frida fixar biffen… eller jag kommer försöka. Gör sol-dans as we speak!

Petra
6 år sedan

Minus 29 vi är äntligen på nära sidan flunsan efter åtta dagar

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
6 år sedan

Fy hundan! Vilka kämpiga dagar!

Paulina Gunnardo
6 år sedan

Grymt bra citat på t-shirten! Och sjukt onödigt att bli skrämd över andras framgång. Dels tror jag det är viktigt att snarare se varandra som samarbetspartners snarare än konkurrenter. Man alltid lyfta varandra, tipsa om varandra i olika sammanhang osv. Och är man trygg i sin business, att man har sin usp och att man är trygg med att man är unik som person så tror jag inte man behöver vara rädd.
Ska kolla in podden. Kommer nog bli mer podd-lyssnande nu när bebis kommer. Är sugen på att hitta fler poddar om entreprenörskap och utveckling! Tumme upp 🙂 Ha en fin vecka!! Och lycka till med allt du gör! Kul att följa!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

Jag blir bara glad för mina medsystrar. Dock tycker jag det är tråkigt när dem som lyckats inte ville dela med sig av sina tips utan blir skrämda av att det kommer någon ny. Detfinns plats för oss alla på vårt egna sätt. Säg till om du hittar en bra podd! Kram på dig och TACK för all pepp från dig. Det betyder mycket ska du veta.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x