En ny lampa som plötsligt blev så värdslig

lampa-1
God morgon!
Jag skulle visa er den här lampan denna morgon. Så enkel men vacker i sin form och jag hittade den på loppis för en inte alls stor peng. Men, vad är väl en ny lampa när man möts av nyheterna om ytterligare ett terrordåd i Frankrike, i Nice? Det är ofattbart och grymt. Vuxna och barn kördes brutalt över och av de döda var många barn. Barn som stod på en strandpromenad för att titta på fyrverkerier. Ännu har media inte bekräftat vad för typ av attack detta var utan säger än så länge att det ”troligen är en terrorattack”. Det är viktigt att jag inte går händelserna i förväg innan vi vet vad för typ av attack det är. Vad jag dock kan konstatera är att oavsett vilken typ av attack så är den grym och för bara med sig ilska, sorg och uppgivenhet.

Jag tänker på människorna i Nice idag, på offren och dess anhöriga som blivit offer i denna vidriga attack. Min lampa är idag ytterst värdslig och igår betydde den något, idag ingenting. Estrid tog precis sönder en bok och igår hade jag blivit arg och sur, men idag är boken bara en sak. Vad spelar väl en trasig bok för roll när mitt barn och frisk, hel och framförallt i livet.
lampa-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x