De mjukaste handdukarna

INLÄGG I SAMARBETE MED COTTONMADE
de mjukaste handdukarna-1
Finns det något mysigare än när ens barn är nybadad och alldeles varm, mjuk och rosig om skinnet. Jag älskar stunden efter badet när jag får svepa in Estrid i handdukarna, sätta mig med henne i famnen och gnugga henne riktigt varm. Det är en av få stunder när jag verkligen får hålla henne och vagga henne. Annars har hon så mycket spring i benen att den arma modern får nöja sig med en snabb kram mellan lekarna.
de mjukaste
de mjukaste handdukarna-4
Det är viktigt för mig att ha fina handdukar. Jag tror jag har det hemifrån. Vi hade ett linneskåp i vårt hus som alltid doftade gudomligt. I det fanns alla lakan, dukar, sängkläder och handdukar. Prydligt manglat, strykt och vikt. Jag gör likadant nu. Jag manglar allt och har ett eget linneskåp nu. Jag älskar mina handdukar från Cottonmade. De är av det mjukaste av bomull och med väldigt hög kvalité. Jag vill bara svepa in Estrid i det mjukaste av mjuka och därför använder jag Cottonmade. Jag tycker så mycket om Maria som driver Cottonmade. Hon driver ett medvetet företag med fokus på lika delar kvalité, miljöomsorg och lågmäld lyx.

Jag har haft så många handdukar av sämre kvalité och med billigare prislapp som blivit så fula under tidens gång. De har inte hållit formen, färgen och mjukheten har försvunnit. Därför lägger jag mer än gärna en lite större peng på ett set handdukar som håller tvätt efter tvätt och verkligen levererar den där lyxkänslan man vill ha.
de mjukaste2 de mjukaste handdukarna-7
Det känns så roligt att få erbjuda dig en rabattkod på just dessa mjuka och lyxiga handdukar. Det är den ultimata vardagslyxen att ha dessa handdukar av bra kvalité och med vackert mönster. De finns i olika färger så du väljer den som bäst passar ditt badrum. Du hittar hela sortimentet här. Nu kan du också svepa in dig själv eller någon du älskar i den mjukaste av handdukar. Ange koden FRIDA20 och få 20% på priset hela juni ut. Jag drömmer just nu om ett set handdukar i färgen ”Hav”. Vilken färg är din favvis?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sarah
5 år sedan

åh söt =)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x