Fredagsvideo: Ullaredhaul – mina bästa fynd


Det må vara midsommar men det står inte i vägen för fredagsvideon. Och veckans video kommer du verkligen du älska. Jag visar mina bästa fynd från Ullared. Det är högt och lågt, flärd och praktiskt, inne och ute.

Detta är en video perfekt att slötitta på när du fixar dagens make och hår. Jag tycker även att månadens utmaning är riktigt rolig. Snacka om att du kan bli en äkta sakletare!

Ha nu en fin midsommar. Och om du inte har någon att fira midsommar med så ska du veta att vi har alla varit med om det. Det är faktiskt normalt. Strunta i allt vad sociala medier heter idag för folk kommer slamma med lyckliga perfekta bilder på sin åh så romantiska midsommar. Stäng av telefonen och datorn, kryp ner i soffan med en film eller en god bok. Det är bara en vanlig dag idag. Och det är inte fel på dig om du inte har några särskilda planer idag.

KRAM!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
5 år sedan

1. Baka världens godaste tårta. (Lemon curd, jordgubbar och grädde)
2. Köra två hästar på semin
3. Inte dansa runt stången!
4. Gräva i mitt jätteträdgårdsprojekt.
5. Sova
6.Vägra sill
7.Älska livet.

Linda
5 år sedan

Trevlig midsommar helg önskar jag er.
Vi spenderar denna helgen uppe i våran stuga i fjällen bara våran lilla familj, så idag ska vi åka iväg och kolla på något midsommarfirande, sen blir det en lugn kväll.
Vi ska åka till Ullared och Gekås i sommar igen, vi var där förra sommaren och man kan fynda massor men visst är det en del skit med.
Ha en fortsatt härlig dag, vad hittar ni på denna helgen då?
Kram Linda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x