Beauty SOS – från tinted moisturizer till EE krämer (video)

tinted moisturizer-1Ni vet ju att jag ÄLSKAR allt med skönhet men ofta när jag pratar med vänner i min närhet är det många som tycker det är komplicerat. Vad är vad, hur gör man och allt känns så komplicerat! Därför får ni nu första avsnittet i min Beauty SOS guide som denna gång tar fasta på färgade dagkrämer, alltså tinted moisturizers, och alla dessa BB, CC, DD och EE krämer som finns där ute?

Vad är dem? Vad gör dem? Är det värt pengarna. I denna video guidar jag dig till min tre favoriter och förklarar att det som är så fantastiskt med färgade dagkrämer är att de är så enkla, snabba och perfekta för en kvinna on the go som har tider att passa och dyrbara minuter på morgonen.

Vad tycker du om denna video? Tummen upp eller ner? Vill du se mer och är det någon särskild produkttyp som ger dig gråa hår? Lämna gärna en kommentar så jag vet om jag är on the right track! Och du, tack för att du tittade! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
7 år sedan

Hurra! Helt fantastiskt! Det märks verkligen att du gillar det du gör… Jag blev verkligen inspirerad. Jag skulle gärna se en guide om concealers, dels eftersom jag själv är dålig på att använda dem, dels eftersom jag tycker det är svårt med vilka toner som neutraliserar vilken färg, applicering osv. Keep up the good work! Kramis!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lisa
7 år sedan

Men åh tack! vilken fin kommentar! Härligt att du blev inspirerad! Jag kommer definitivt göra en om concealers. Tack för bra feedback! Alltid roligast att göra videos om det folk vill se ju. Än en gång, tack för din kommentar! Den gjorde min dag! Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x