Fiercely Fearless Females: Skaffa vänner i vuxen ålder

I veckans avsnitt av Fiercely Fearless Females diskuterar vi ett mycket viktigt ämne. Nämligen hur man skaffar vänner i vuxen ålder. Ensamhet är ett stort problem. Människan är en social varelse och det är en fruktansvärd känsla att känna sig ensam. Men det behöver inte vara så. Med det stora utbudet av aktiviteter, samtalsgrupper och framförallt internet, finns det alla möjligheter att knyta nya band med människor.

Låt våra kommentarsfält bli en plats för er läsare att mötas. Kanske ni bor i samma stad, har ett gemensamt intresse för svampplockning eller väntar barn och vill träffa en annan gravid.

Det finns massa vänner där ute, men man måste våga fråga sig fram. När vi var små sa vi “ska bli leka”. Idag säger man “ska vi fika”. De flesta vill träffa människor och tackar glatt ja. Så vårt råd till dig är, våga fråga!
fiercely fearless females

4 Responses

 1. Caroline skriver:

  Kanske redan skrivit det förut men en av mina absolut bästa vänner träffade jag genom blondinbellas blogg. Vi träffas oftast flera gånger i veckan. På ett år har jag skaffat 3 nya vänner bara genom att våga lite mer. Så himla glad över det.

  Ser fram emot nästa avsnitt 😉

  Kram och trevlig helg!

  • Frida G Svensson skriver:

   Jag vet, du har berättat det. Så himla himla fint! Älskar den storyn! Du är så bra och modig som skaffat nya vänner! Du är grym!

 2. Lotta Malmgren skriver:

  Jag fick en ny vän för två år sedan. Vi är båda 60+ Vi möttes i parkeringsgaraget. Hon var ny i stan, och undrade om det var tryggt och lugnt att parkera där. Vi började prata och en halvtimme senare hade vi hunnit prata om mycket i våra liv och kommit fram till att vi hade mycket gemensamt! Vi träffas ibland och går ut och äter och pratar om allt i livet! Vi är tacksamma över att vi inte bara gick förbi varandra i garaget den gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *