Haul #1 (video)

Dags för en ny video! Denna gång är det ett så kallat haul. En video där jag går igenom produkter jag köpt på sistone och ger små minirecensioner. Som vanligt hittar ni länkar till alla produkterna i rutan som finns under videon om du spelar upp den på Youtube.

Sitt tillbaka och låt dig guidas runt bland märken som Exuviance, by Terry, Elisabeth Arden PRO, Maybelline, MAC och Make up Store. Sen blir det glitterkaos på slutet och en något frustrerad bloggerska! =)

ENJOY!

8 Responses

 1. Paula skriver:

  bra tips:)! Älskar slutet och glitterkaoset

 2. Linda skriver:

  Kul att du gör lite video om smink och hudvårdstips. Jag själv är grymt dålig på att vårda min hud och smink använder jag ganska så sällan.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   åh vad glad jag blir att du gillar det! om det är något särskilt du vill veta mer om eller få tips om så bara säg till. I aim to please!

 3. Lisa skriver:

  Hurra! Gud hör bön! Längtar redan till nästa avsnitt… Kram!

 4. Caroline skriver:

  Så bra video! Du e så rolig!
  Nu blev jag helt besviken att jag missade skincitys adventskalender 😒

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *