När bebisinredning platsar i både hem och hjärta

estrids presenter-1
Estrid skämdes bort big time när hon fyllde år och jag måste erkänna att jag blev minst lika glad jag med, för även om det är barnsaker så passar de så fint in hos oss. Av Davids ena farbror och faster fick hon en kruka från Bloomingville. I den var en violplanta, eftersom hon ju heter Viola. Alltså en miljon emojis med hjärtögon på den! <3 <3 <3
estrids presenter-2 estrids presenter-6
Från farmor och farfar fick hon det här lilla huset. Nu står där lite småsaker som solglasögon och småböcker som hon fick av Sara, Andreas och Jakob. Den lilla spargrisen som är en uggla och den fina skallran som både jag, min syster och nu Estrid lekt med. En liten tennburk från Svenskt tenn står längst upp till höger och inuti ligger två halsband och inväntar att hon ska bli lite äldre. Tycker sådana här hyllor är toppen för när hon blir äldre kan vi byta ut sakerna, prata om de olika sakerna och göra henne delaktig i att visa upp det hon vill.
estrids presenter-7 estrids presenter-8
Och vet ni, idag är det fredag och till helgen smäller det. Stora saker går av stapeln och när helgen är över får vi äntligen lite lugn och ro. Det har varit rätt så galet med både mitt jobb, politiken och bloggen och Davids arbete. Ingen av oss har egentligen haft tid och vi är båda megaback på sömn. Efter helgen lugnar det ner sig för David och jag ser fram emot det. Att vi äntligen ska få sova ut, vila upp oss och komma ikapp. Men som min pappa alltid säger ”det kostar att ligga på topp” 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x