En solig morgon och en dag fylld med mässa, mat och boule

solig morgon-1
Goooood morgon! Vilken dag morgon här i Malmö. Solen strålar och vi måste dra ner persiennerna i köket för att inte bli bländade. Jag sitter fortfarande och gnuggar sömnen ur ögonen för Estrids hosta håller oss alla vakna på natten. Håret är i en ananastofs på huvudet och en stor kopp kaffe i handen. Dock ska det nog bli liv i mig snart för jag har världens roligaste dag idag. David är iväg hela dagen så Estrid ska ha mys med mormor och morfar för jag ska på bloggmässa här i Malmö. Tema skönhet och hälsa och jag har sett fram emot detta hur länge som helst.

Sen hem till lilla Estrid, invänta David och göra en klassisk överlämning och sen ska jag och tjejerna ut ikväll. Äta middag och spela boule. Med en sådan dag framför sig är det bara att ruska upp sig, svepa kaffet och kamma ut anansen. Sen borde även jag vara redo att ta mig an världen.
solig morgon-2 solig morgon-3
Bildbevis!
solig morgon-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x