Jag har drabbats av målarsug

målarsug
Vi ska prata om mitt enorma målarsug men först, låt oss förenas i glädjeyra över mitt balettblad. Det har blivit som ett magnifikt litet träd! Så himla himla vacker den är nu! Nu över till mitt målarsug! Jag har sådan galen inspiration just nu. Jag och David har enats om färgkoder för hallen, trappen, Estrids rum och vardagsrummet och på fredag inhandlas all färgen. Jag är väl inte så sugen på att måla som att få det ommålat. I de bästa av världar hade jag tagit hit en målare, men det känns som en tråkig utgift just nu. Jag tycker det är kul att måla stora ytor men tanken på att plasta in golv, måla varenda liten list alltså snaaaaark! Men jag tänker att jag och David hjälps åt och arbetar metodiskt lite varje kväll och sedan någon hel helg så borde vi klara det utan att bli tokiga.
det kliar i målarfingrarna-2
För sen, när alla de där listerna är klara, åh vad vackert det kommer vara då. En grå färg inspirerad av House of philia och en rosa färg inspirerad av BloggaiBagis. Då kommer det där underbara. När man får möblera, göra stilleben och pynta sitt hem. Åh, det är ju den där kittlande och underbara delen! Galet inspirerad just nu!
det kliar i målarfingrarna-3
Inte bara måleriet gör mig inspirerad utan även fredagens video. Då är det dags för B i Feminismens ABC och jag kommer prata om bantning. Jag både lackar ur, gråter och skrattar och det är ett jäkla hallabaloo. Men inget gör mig så heligt förbannad som bantning. Du bara måste titta då. Det kommer bli ett episkt avsnitt!

Ha en fin dag min vän. Jag ska unna mig nya naglar hos min guru Elin och ikväll drunkna i inredning på Pinterest. Det kommer bli underbart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Nya naglar är alla värda. På måndag ska jag göra en ansiktsbehandling, ser verkligen fram emot det.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Så lyxigt! Vad för produkter använder du på dina ansiktsbehandlingar?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x