Uppdatering från biblioteket

Nu börjar vi äntligen närma oss slutet med bokhyllan. Jag och David spacklar och fogar när vi får en ledig stund. Därefter återstår att sätta på lister och sedan måla bygget. När det är klart ska elektrikern sätta in spottar och jag ska sätta på dörrhandtag. Och sen är vi klara!

Det här bygget har ju tagit väldigt lång tid men det är ju på grund av att vi beställde en stenskiva med 8 veckors leveranstid. Och innan stenen var på plats gick det inte att fortsätta med bygget. Äntligen ser jag ljuset i tunneln och jag är så tacksam för att pappa hjälpt till så mycket som han gjort.

Jag har fått så mycket ”fixa-själv”-självkänsla av det här bygget. Jag trodde alltid att jag var noll händig men det visade sig att med en kunnig pappa och en snickarkompis, youtube och lite tålamod så klarar jag av även detta. För mig är det ett enormt projekt att platsbygga en egen bokhylla. Även om stommen är IKEA har vi fått såga och passa in så många bitar eftersom rummets vägg är lite ojämnt och vi har takbjälkar som går igenom bokhyllorna.

Jag funderar redan på vad som blir nästa projekt. =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x