Jag byter vardagsporslin!

rörstrand-1
Oj oj oj här skriver jag rubrik på utropstecken och man kan tro att det gäller något livsomvälvande, men så handlar det om nytt porslin. Haha, ja man måste även glädjas åt de mindre sakerna i livet. Under hela min och min systers tonår samlade vi på vars en servis från Höganäs. Min syster, som alltid haft mycket god smak, samlade på vitt och ljusgrått. Jag valde brunt och turkost (!?). Herregud, min smak har alltid varit eklektisk. Men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och efter att i åratal stört mig på vårt fula porslin gjorde jag slag i saken. Ny servis ska införskaffas i form av Rörstrand swedish grace i vitt. Klassiskt och vackert.
rörstrand-2
Av Davids föräldrar fick vi sex kaffekoppar och när vi var på Ittalas outlet fick man sex frukosttallrikar till priset av tre. Nu återstår assietter, mattallrikar och typ sopptallrikar och en skål. Kanske äggkoppar. Och sen har jag bytt ut servisen. Men en sak i taget. Vi får leva ett tag till med det bruna och turkosa när det kommer till tallrikar, men inte alltför länge får jag hoppas.
rörstrand-3Jag är mycket mycket nöjd! En miljon vuxenpoäng till mig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x