Sängen är äntligen bäddad med juliga sängkläder.

Jag har velat ha riktigt juliga örngott och påslakan så himla länge. Vi snackar flera år. Men det har aldrig riktigt blivit av. Eftersom jag dock vägrar vänta, utan vill att drömmar ska bli verklighet, i både stort och smått, bestämde jag mig för att i år skulle bli året jag fick julpynta sängen. Jag hittade dessa otroligt mjuka sängkläder i flanell hos hemtex.

Jag märker hur viktigt det är för mitt välmående att sovrummet är mysigt. Något jag är helt bestämd på att göra VARJE dag är att bädda sängen. Det tar bara några minuter men gör så mycket för välbefinnandet. Det finns liksom en känsla av självrespekt i att bädda sängen på morgonen. Det är mysigare att krypa ner och det känns som ett avslut på dagen. Om sängen är obäddad och stökig får jag inte alls samma ro när jag kryper ner.

Åh, jag kan inte nog säga hur otroligt mjuka dessa sängkläder är. Det är ljuvligt att tända ljusen i rummet, krypa ner med en podd och bara luta mig mot de enorma hotellkuddarna och slappna av.

Idag ska vi hålla lördag. Vi har inga särskilda planer mer än att baka pepparkakor, göra pepparkakshus och lördagsmysa. Lite vinterstudion på i bakgrunden, lite glögg kanske, en promenad för lite frisk luft och rastning av en femåring och så en god middag och en bra film på kvällen.

Vad ska du göra denna lördag?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x