Rostfärgade sängkläder – check!

rostfärgade sängkläder-1
Titta vad jag fick av David på alla hjärtans dag. Rostfärgade sängkläder! <3 <3 <3 (som finns här). Åh, vad jag har önskat mig det länge. Nu längtar jag efter att bädda med dem! Jag har tvättat dem, manglat dem med lavendeldoftande linnevatten och lagt dem prydligt i linneskåpet. Nu är de redo att plockas fram vid nästa bäddning. Igår kväll, innan jag kraschade i sängen, mediterade jag i tvättstugan. För mig innebär det att jag lyssnar på någon podd och sen manglar eller stryker. Det är sååååå avkopplande!

Annars är det jordens deppigaste väder. Borta är våren och istället har vi regn, rusk och starka vindar. Och såhär ska det vara i typ en vecka. Snark på det säger jag. David fortsätter att vabba Estrid och idag ska de till vårdcentralen för att kolla om hon också fått halsfluss. Sen kommer de två mysa hemma. Men inte jag. Jag har ett fullspäckat schema idag. Det ska skrivas bevisuppgifter, hållas telefonmöte och vanligt möte, förbereda inför morgondagens rättegång och skriva ett yttrande till Migrationsverket och sedan hoppas hoppas att en fin familj får uppehållstillstånd. Busy bee med andra ord.

Ha en grym tisdag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Alltid lika härligt med nya sängkläder!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

Det kan verkligen göra så mycket för ett rum!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x