veckonytt #308

Nu är 1:a advent runt hörnet och jag ryser av mysighet! Ett enkelt sätt att få ett till en härlig julig stämning är med textiliter. Den här ullfilten från Klippan är helt otrolig tycker jag! Finns hos H&M som har rea nu.

Jag tänker att vi under alla härliga adventsfikor vill vara chica men samtidigt varma. Här kommer tips på två tjocktröjor som har det lilla extra.

Tröja med fransar. Och jag älskar att det finns en matchande kjol. Eh ja JAG VET!!! Jag är besatt av set!

En kabelstickad tröja är ganska basic och klassiskt. Jag tycker den här asymmetriska varianten är lite roligare och festligare. Snygg till både jeans och paljetter!

Nu blir det mörkt tidigt men jag tycker bara det är mysigt! Jag tänder ljus och små lampor överallt och då blir stämningen så härlig! Jag älskar lamporna från New Works och denna är inget undantag (adlink).

Hoppas du har massa härligheter och fester framför dig nu i juletid. Jag tycker generellt vi borde bli bättre på accessoarer. Med rätt accessoarer kan man använda samma outfit flera gånger men ändå få en ny känsla. Likaså kan man ta lite mer basic outfits och snabbt glamma till dem med smycken. Jag äääälskar detta halsband (adlink)

Med otrooooliga matchande örhängen (adlink).

Eller varför inte använda broscher? Det är så väldigt väldigt fint! Älskar denna (adlink).

Här är två underbara randiga nyheter från Lindex som jag blev väldigt förtjust i. Galet fin klänning (adlink).

Och en lika underbar asymmetrisk tröja (adlink).

Och kan vi ens få för mycket klänningar? Jag tycker att vi borde våga klänningar i den här modellen. Som visar axlar och nyckelben. Så sexigt och va-va-voom.

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x