Veckonytt #167

Januari är snart över, jag har sett solen en gång, men detta är allt jag behöver för att drömma om vår! Bara ben, utomhuskaffe ackompanjerad av vårfåglarnas sång och trädgårdsarbete. Jag fastnade för dessa magiska heels från Valentino. GUD! Love them!

Okej, officiellt obsessed med denna lampa! WOW! Artilleriet gör mig aaaaldrig besviken!

Ja, varje år kommer ny modeller av dessa ”Carrie Bradshaw”-skor från Manolo Blahnik och varje år drömmer jag om ett par!

ÄLSKAR denna drömmiga klänning från Noa Noa. Detta märke har verkligen steppat up på sistone! Och klarblå som är årets färg och allt!

https://www.jotex.se/cleo/cleo-golvlampa/1575070-01Underbar golvlampa från Jotex! Den ser superdyr och lyxig ut men har ett helt överkomligt pris!

Jag har suuuuuperkänslig hårbotten och har haft enorma problem och ingenting har hjälpt. Förrän jag började använda scalp schampo och scalp conditioner från Sachajuan. Jag är golvad! Min hårbotten mår så bra. Jag är otroligt glad över att äntligen ha hittat något som funkar för mig.

Kan man ha för många ljuslyktor? Jag tror inte det. Jag är dödstrött på de jag har och letar efter stora lite mer rejäla pjäser. De ska kännas lite stor-lägenhet-på-Manhattan-bombastiska och dessa budgetgodingar från Ellos är perfekta.

Är du sugen på en trendspaning? Varsågod! 5 detaljer och asseccoarer som verkligen trendar 2020.

Jag vill tipsa om min bloggkompis Christine – Midis. Hennes årssammanfattning var så fin. Hon är min raka motsats och mycket av det jag önskar att jag var. Hon är otroligt kreativ och med ett fantastiskt sådär självklart öga för detaljer. Hon kan komponera buketter som gör mig knäsvag. Hon är så otroligt sårbar på det där sättet jag inte är, inte vågar och ibland är för stolt för. Det finns en nakenhet som är otrolig. Och samtidigt utstrålar hon inte en enda gång skörhet. Hon är råstyrka. En otrolig kombination faktiskt. Läs hennes årskrönika. Och inspireras av hennes bilder och texter.

4 glädjehacks som får dig att må bättra varje dag. Underbar artikel!

Nu önskar jag dig en riktigt fin, stark och modig start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
4 år sedan

Oj, frida! Vilka otroligt fina ord. Tack, det var oerhört fint. Kram!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Christin
4 år sedan

puss! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x