Få in mer kul i din vardag

Tack för all pepp igår hörrni! Ibland är det så skönt att skriva av sig, få lite medhåll och inte känna sig så himla ensam och skamsen om sina tankar, utmaningar och problem. Så tack för att ni fick mig att känna mig så himla normal och vanlig igår. Jag har sovit 3 timmar i natt! Estrid kom in till oss med hosta och efter vatten och klapp och sång var jag knallpigg. Det lär väl ta ut sin rätt någon gång till lunch. Men jag känner mig fylld av energi. Jag ska skruva upp en tv på väggen, slänga döda plantor, plantera om sticklingar och skruva upp en lampa i Estrids rum. Det är iallafall planen. Och någon slags motion. Gymmet, powerwalk eller yoga hemma. Spelar ingen roll bara jag får röra på mig. Det var så länge sedan jag tränade för först hade jag ju monsterveckan på jobbet och sedan sjukdom. Nu längtar jag efter att få svettas.

Idag vill jag söndagspeppa dig med tips på sådant du kan göra för få in mer kul i din vardag. Gudarna ska veta att jag själv behöver det. Inlägget igår fick mig att tänka att jag kanske blivit lite får bekväm i mina hemmakokong. (Så om någon vän läser detta! Jag är på att träffas! 😉 ) Det första tipset jag har är spa. Hemma eller på salong spelar ingen roll. Men det måste vara på riktigt. Mjuka kläder, spaig plingplongmusik, tända ljus, gurkvatten och grönt te. Inte för att det är så himla gott utan för kääääänslan. Spa är kul! och bra för själen!

Varför inte gå förbi en utställning, museum eller teater efter jobbet? Jag ÄLSKAR att gå på museum men gör det så sällan. Haffa en vän under armen och gå iväg. Jag vill ju helst göra allt med David (hey ihopsatta i höften) men det funkar ju helt enkelt inte när man är småbarnsförälder. Jag vill jättegärna gå och se den här teatern.

Klä upp dig! Det är kul! Spara inte dina finaste kläder för speciella tillfällen. Använd dem varje dag! Vardagen blir så otroligt mycket roligare med en pangoutfit!

Slutar du tidigare någon dag? Kan du kompa ut? Ta någon under armen och gå och ät en afternoon tea. Mysigt, trevlig och lyxigt. Det piggar verkligen upp en grå onsdag!

Bär vackra underkläder. Det gör något med en! Det gör allt lite mer kul faktiskt! För kanske du klär dig i arbetskläder på vardagen? Njut då av ett perfekt välsittande och vackert set som är för bara dig.

Skippa lunchlådan någon dag och ät finlunch ute. I Malmö finns det massvis med underbara lunchställen och om du kan långluncha är det ju ännu härligare. Boka in en lunchdejt med någon härlig och njut av guldkant på vardagen.

Är paljettopp på jobbet för mycket för dig? Det får väl gå an MEN så lätt kommer du inte undan! Ha lite glamour i vardagen. Det finns inte en endaste arbetsplats som inte kan tolerera lite bling i håret (ja förutom typ inom sjukvården där allt ska va sterilt och så, men ni har ju flärdfulla underkläder å andra sidan!).

Börja med klackskor i vardagen. Det gör livet en miljon procent roligare. Jag kör bil i bilskorna och byter skor inne på kontoret. Och ibland har jag klackskorna i väskan och gympaskorna på mig och när jag framme vid vart jag nu ska vara så byter jag kvickt om. ÄLSK på klackskor. En riktig humörhöjare.

Nu hoppas jag du fick några peppiga tips som gör om söndagsångesten till måndagspepp istället. Och nu exakt när jag skrivit klart detta inlägg hör jag hur min familj har vaknat där uppe. En smal karl och en späd fyraåring, men de kan låta som en hord elefanter. Snart går de igenom taket… Dags för frukost med andra ord!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 år sedan

Var kommer den fina rosa tröjan ifrån?
Kram

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Marie
4 år sedan

jag har inte glömt att svara men helt enkelt inte haft tid. men givetvis ska du få svar! <3 den är från noa noa. Den finns inte kvar men de har en massa liknande på hemsidan nu. <3 och om du blir otålig med mig så är ett litet tips att skriva till mig på instagram för där har jag möjlighet att svara snabbare. tack för ditt tålamod. kram!

Catharina
Catharina
4 år sedan

Vill bara säga att den röda kjolen med rosa toppen verkligen klär dig, så snygg!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Catharina
4 år sedan

åh tack gulle du! vad glad jag blir!

carina
carina
4 år sedan

Jag har köpt så mycket snygga kläder och nu beslutat att använda dessa i min vardag. De där tillfällena när man ska klä upp sig kommer ju inte så ofta och helgerna så har man ju mer frekvent på sig myskläder än snyggkläder. Så därmed går jag i mina fina kläder varje dag och känner mig fin och glad. Och inte stressad med dåligt samvete av att de inte kommer till användning.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  carina
4 år sedan

yes girl! helt rätt! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x