vecka 7.

Vilken otrolig vecka jag har framför mig. Idag är det alla hjärtans dag vilket jag tycker är så himla mysigt! Vi ska fira med en av Estrids favoriträtter. Broccolisoppa och våfflor med sylt och grädde. Så mysigt och fint att fira vår familjekärlek. Och extra härligt att göra lite lyxigare tisdag idag eftersom jag åker bort imorgon. Imorgon åker jag och Nathalie, som driver Herway, till Stockholm ihop. Vi ska gå på Daisy Beauty Award ihop och dela hotellrum. Så lyxigt och mysigt! Jag har aldrig varit på denna gala tidigare men alltid drömt om att få en inbjudan dit. Min visualisering har verkligen funkat! Jag kommer ha på mig en OTROLIG klänning! Ni kommer dö! Jag ser fram emot att mingla med beautyinfluencers som jag har följt så himla länge! Ska försöka dra ihop ett litet gäng som tar en drink ihop innan vi åker till galan. Och så är galan på cirkus! Ett sånt ikoniskt ställe som jag aldrig besökt men tusentals gånger tittat på mingelbilder ifrån.

Vi är borta en natt och sen kommer vi hem igen på torsdag. På fredag ska jag vara med på Hey babes pop up shop på Mitt möllan och sälja mitt doftljus. Så om du är nyfiken på att dofta på ljuset kom förbi vet ja! Kl 16.30 – 20.00. Det kommer även va DJ, semlor och god dryck.

På lördag blir det familjehäng. Jag har fått massa härlig kött utskickat till mig från the Fat Cow och därför ska vi bjuda min familj på köttprovning! =) Och sen blir det mello! Älskar att ni också älskar min livekommentering som jag gör på stories varje mello. En annan händelserik grej som händer i helgen är att jag har namnsdag både på lördag (Frida) och söndag (Gabriella). Massor av tillfällen att fira denna vecka med andra ord!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x