Såhär vill jag att mitt liv ser ut om tre år – läsarfråga

IMG_0085
foto: Josefine Dahlberg
Idag har varit kaos på alla sätt och vis. För lite tid. För förkyld man. För uttråkad dotter. För många måsten. För lite soljus. Ni fattar. Läsarfrågan kan enklast besvaras med att om tre år har jag all tid i världen. Men eftersom det är mer troligt att jag vinner idol än har tillräckligt med tid får jag drömma om annat. Om tre år önskar jag att mitt liv ser ut på följande sätt.

Jag hade gärna velat skriva en bok inom de här tre åren. Jag vet bara inte riktigt vad för slags bok. Kanske en populärvetenskaplig bok om feminism. Eller varför inte en gedigen bok om liberal feminism. En faktabok om mäns våld mot kvinnor? Eller en hederlig deckare på samma tema. Jag får se helt enkelt.
IMG_1146
foto: inclassicfashion
Inom tre år hoppas jag innerligt att en riktigt lyxig väska får flytta in i min garderob. Jag sa alltid att jag skulle få köpa en chanel 2.55 när jag blev advokat. Och HALLÅ!! JAG ÄR JU ADVOKAT NU! På önskelistan finns också den här vackra från Gucci.
IMG_4328
foto: Kristin_adelaide
Under dessa tre år vill jag börja samla på detta underbara porslin från Royal Copenhagen. Jag vill ha allt av alla delar. Det kan väl inte vara för mycket begärt?
IMG_4348
Jag vill fixa i köket. Allt av stommen kan vara kvar, men jag vill göra om köksön. Göra den mer rejäl, med marmorskiva och med plats för barstolar. I mitt nya kök bara måste jag ha ett vägghängt ställ för vinglas. Sjukt snyggt!
IMG_4402
Om tre år hoppas jag att jag blivit än mer etablerad som DEN advokaten man ska ha om man har varit utsatt för våld. Mitt arbete mot våld i nära relationer ger mig otroligt mycket. Det hade varit roligt om jag fick medverka i paneldebatter, skrev artiklar i ämnet och utvecklade mina samarbeten med kvinnojourerna runt om i landet.
IMG_4409
foto: att vara någons fru
Om tre år MÅSTE det finnas ett badkar i mitt hus. Annars vet jag inte om livet kommer kunna fortsätta harmoniskt!
IMG_5439
Mer girlbossighet ska in i mitt liv under dess tre år. Det betyder allt ifrån fixade naglar och powerkostymer, till modiga val, framgångar och sjujäkla snyggt kontor. Den här bilden har jag haft sparad i för alltid. Den är verkligen min vision för framtiden. Sober, stark, modig, lyxig, framgångsrik och på språng. Så tolkar jag den här bilden.
IMG_5523
En bebis! Ja men såklart, om tre år hoppas jag innerligt att vi fått ett barn till.
IMG_5530
Jag vill fixa i trädgården så att det blir en plats ultimat för att göra egna snittblommor. Åh, vad jag drömmer om att ha massa vackra blommor!
IMG_7254
Walk-in-closet. Den måste vara på plats om tre år. Jag känner att jag förtjänar det!

Stay tuned ikväll för då kommer en FAB tävling ut på min instagram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x