vecka 36.

Jag är rådvill!!! Haha, alltså jag var heeeelt inställd på höst. Redo att beställa hem te och nya böcker, tända ljus på kvällarna, duscha varmt, göra långkok och kura hemma. Men nej, sommaren har fått en revival här i södra Skåne. Kanske hos dig också? Helt plötsligt är det 25 grader varmt och inte ett moln på himlen. Jag försöker justera mitt mindset och som egenföretagare har jag friheten att jobba var jag vill och när jag vill. Så denna vecka kommer många timmar spenderas på stranden och på bryggan.

Jag har en otroligt rolig vecka framför mig. Kul content att fota och filma, träning varje dag och en hel del med Estrids fotboll. Träning, cup och match denna vecka! Jag ska passa mina systersöner på onsdag och vi ska ha egentid. Bara de två och jag och vi ska äta middag ihop och verkligen mysa! Jag längtar såååå! David fotar skymningsfoto och Estrid är på fotboll så därför får jag pojkarna helt för mig själv. Som jag älskar dessa två yrväder.

Helgen kommer bli ljuvlig! AW med poolhäng hos Kakan på fredag, middag hos Viktoria på lördag och musikal på Malmö opera på söndag! Så mycket härligt häng och så många härliga outfits att plocka fram. I love it!!

Jag hoppas du också fyller din vecka med ljusglimtar! Helst något varje dag. För vi vill inte leva för helgen. Vi vill leva för veckorna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x