Veckonytt #300

Herregud, det är inte klokt att jag gjort 300 veckonytt! Så mycket härlig inspo! På ett sätt har veckonytt blivit lite som min digitala önskelista och både en och två gånger har David handlat från dem till mig. Denna veckas veckonytt är inget undantag. Lika härlig inspo även denna gång. Som den här jackan från Ellos (adlink). Åh, jag bara måste ha den! Jag har ingen sådan jacka och känner att det är ett absolut måste för hösten.

Likaså är en längre stickad klänning också ett måste! Förra vintern såg jag det överallt men hittade inte den rätta för mig. Jag är väldigt sugen på den här. (adlink). Den finns även i en mörk armégrön.

Här är sista tipset från Ellos nyheter. En lång satinkjol! Jag har några stycken satinkjolar men de är alla lite kortare i modellen och nu känns det omodernt! Helt plötsligt ska kjolen vara längre och en kortare variant känns inte alls rätt. Nu har den här godingen (adlink) hamnat på önskelistan. Den finns i en massa olika färger.

Här är höstens snyggaste boots!! (adlink) Perfekt för dig som inte kan bära stövlar.

Och på temat satinkjol så fortsätter de slinkiga satinklänningarna att vara trendiga. (adlink).

En annan supertrend att hålla ögonen på är väst och kostym-trenden. Antingen med byxor och väst, väst och kjol eller tre-dels-set med kavaj, byxor och väst. Jag tycker det är otroligt snyggt och härligt att ett traditionellt ”gubba-mode” nu är en chic outfit för oss kvinnor. Vi pimpar ju det faktiskt snyggare med heels och smycken! Det här setet är från & other stories och du hittar byxorna här (adlink) och västen här (adlink).

Mer och mer har jag börjat se lite alterntiv väggkonst. Istället för tavlor är det mer strukturella saker som sätts upp. Mattor, träskivor, speglar och annat. Jag såg den här väggbonad-grejen och blev så inspirerad! Med andra färger hade den varit så snygg hos oss. Och min DIY-fingrar började genast klia så jag funderar på om jag inte hade kunnat göra något liknande själv? Väggdekorationen finns här (adlink).

DRÖMSKÅL!!!!(adlink)

Drömmer du om ett bibliotek? Jag gjorde det så himla länge. När vi var på visning på vårt hus och såg att det fanns ett bibliotek visste jag direkt att huset var the one! Jag älskar att pimpa bokhyllorna för att få den där lyxiga bibliotekskänslan, oavsett om man har en bokhylla eller ett helt rum med böcker. Hur vackert är inte det här bokstödet? (adlink). Det kommer direkt upp på önskelistan.

Slutligen vill jag tipsa om den här vackra stapelbara (!) vasen. Den kommer i olika färger, storlekar och med lock så kan vara kreativ! (adlink).

Ha nu en underbar vecka vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x