Vinn Kattviks nya adventsljusstake

INLÄGG I SAMARBETE MED KATTVIK DESIGN
kattvik adventsstake-4
Jag är så förtjust i mina stakar från Kattvik design. Nu lanseras nyheten som är en adventsljusstake. Precis lika stilren och ljuvlig som de andra.
kattvik
Tillsammans Kattvik design tävlar jag ut en sådan här stake. Tävlar gör du på min instagram, som du hittar här.
kattvik2
Tack vare glasskyddet är detta en ljusstake du kan använda året runt. Jag vet inte hur många gånger vi kunde äta middag utomhus i somras, i ljuset av levande ljus, utan att de blåste ut. En helt genial idé!
kattvik adventsstake-5
Hoppas du hade en fin andra advent. Jag måste erkänna att jag har lite väl mycket att göra och tänka på för tillfället. Det finns inte riktigt plats för julkänsla. Jag skulle egentligen vara föräldraledig nästnästa vecka, men får flyga till Skellefteå i tre dagar för en rättegång. Jag har en fullspäckad jobbvecka som kickar igång rejält imorgon med en heldag i rätten. Efter middagen ikväll, när lugnet lagt sig över huset ska jag ta en varm dusch, göra en kopp te och sätta mig med mina papper och förbereda mig inför imorgon. Kvällen kommer fortsätta med en telefonkonferens vid 22. Det har med andra ord varit minimalt med helg denna helg och desto mer måsten. Det funkar om jag kan balansera ut det med lugna stunder efteråt. Jag får fokusera på att hitta små stunder av återhämtning när jag har så här mycket att göra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x