Veckonytt #208

Årets första veckonytt! Hur spännande känns inte det!? Det finns faktiskt ett tema på detta veckonytt och det är flärd att fokusera på under 2021. Jag kan omöjligen vara den enda som längtar efter glitter och glamour, fester och middagar, att klä upp sig och äta ute.

I år tycker jag att vi alla ska investera i ett riktigt lyxig klänning. Den som du kommer kunna använda om och om igen. Den här rosa drömmen från SEA och finns här (adlink).

För det första är detta nagellack som ett litet konstverk. Hur vacker? Och jag vill verkligen att du ger dig själv ett år där du omger dig av vackra ting. Och istället för att köpa sjuttioelva billiga nagellack varje gång du vill pigga upp dig själv, investera i en dyrgrip som osar lyx och gör dig på gott humör varje dag. Dessa vackra nagellack från Gucci hittar du hos Åhléns (adlink).

Om du som mig gillar flärd men inte vill ge avkall på komfort och sköna loungewear vill jag tipsa dig om denna mjuka, fluffiga och lyxiga morgonrock. Den kostar en slant men om den används varje morgon, till och från sommarens alla morgon- och kvällsdopp kommer PPU-priset snart vara på minus. Du hittar badrocken från Lexington här (adlink).

Något som jag saknat under 2020 var ett bra utbud av jeans i min garderob. Jeansen lös med sin frånvaro och nu börjar jag längta. Dessa klassiska Levis 501 är supersnygga tycker jag.

Unna dig en dunderkur för huden. Denna hemmapeeling från Dr Dennis Gross (adlink) känns såååå proffsig och för mig som älskar syra blir jag alldeles till mig. Åh, vad jag vill testa denna. Jag älskar hela tvåstegsraketen som den innebär och att det är salongsbehandling fast hemma.

Jag fick en fråga om vilket vårmode jag kommer satsa på. Jag visste inte riktigt svaret för jag känner att jag inte är klar med min research på vad vårmoder faktiskt kommer att bli. Tack ELLE som gjort jobbet åt mig och här sammanställt vårens hetaste trender.

Byxor i silke! Kan det ens bli mer lyxigt? (adlink)

Om du vill föra in mer glamour i din garderob detta år, men är lite nervös för paljettkläder och överdådiga accessoarer är diadem en perfekt start. Du kan med gott samvete bära din svarta nedtonade klänning men piffa till den med ett strassdiadem. Ett perfekt sätt att våga testa och utmana sitt modemod. Detta diadem kommer från Arket och du hittar det här (adlink).

Jag är galen i allt som skapar timglasfigur och magiska kurvor. Den här kavajen från Anine Bing är helt perfekt tycker jag (adlink). Midjan! Armarnas längd! Hur den faller över höften! Otroligt fin!

2020 var året då jag började se motion som en ny slags lyx i mitt liv. jag vill fortsätta på min utstakade bana och unna mig ett par sköna nya gympaskor för nya årets alla promenader, och förhoppningsvis, joggingturer. Blir 2021 året jag äntligen klarar att springa en hel mil? Dessa skor kommer från Reebok och har extra stötdämpning, och du hittar dem här (adlink).

Ha en riktigt fin vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x