Veckonytt #195

Ny vecka nya tag! Och visst känns det så mycket höst i luften nu? Både i väderleken men även att det finns det här härliga nystartskänslan. Nu ska vi höstbona våra hem, komplettera höstgarderoben och göra mysiga mål för vintern. I love it!

Först ut är denna magiska kjol i kashmir från Soft goat (adlink). Ett måste i garderoben! Det är ett tidlöst plagg som går att bära år efter år. Och det är så lätt att matcha i en mängd olika outfits.

Ja jag ÄLSKAR kashmir! Inget ger min en sådan magisk känsla av lyx som detta. Dog, alltså DOG, när jag såg den här drömmiga morgonrocken i kashmir! (adlink). Det är det enda jag behöver denna höst! Och hint hint, jag fyller år om en månad!

Gud, perfekta jeans! (adlink) Känner att jag villhöver dessa så mycket! H&M är verkligen on fire nu för tiden!

Jag vill så gärna ha ett vägglampa i sovrummet där uppe och denna från Artilleriet gillar jag så mycket. Men det ödmjuka priset på 47.000 kronor får mig att kanske tänka om…

Min instagramkompis Helena Lyth har gjort ett så mysigt inlägg om brunch. Det känner jag nu verkligen måste bli höstens grej! Ska bjuda in härliga människor på brunch minst en gång i månaden under dessa kalla vintermånader!

Denna jacka ser SÅÅÅÅ lyxig ut! Men hoho den blir den för 699 kr (adlink)! DÖR!

När det kommer till min inspiration för trädgård, växter och buketter så har en en husgud och det är Hanna Wendelbo! Nu har hon gjort ett magiskt inlägg om hur hon anlagt en perennrabatt. jag skriver ner prick allt eftersom jag också alldeles precis påbörjat en egen perennrabatt.

Åh vilken magiskt snygg kavaj från Arket (adlink).

Åh, kan du ens föreställa dig något så lyxigt som en t-shirt i siden! Denna lyxiga skapelse kommer från Anine Bing.

En av mina favoriter på instagram, Moe of Sweden, har också en blogg. Nu har hon och hennes familj flyttat till Gotland och håller på och totalrenoverar sitt hus. Det är så roligt att få följa deras resa. På hennes blogg går hon igen rum för rum och jag blir väldigt inspirerad.

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x