Veckonytt #253

Åh nytt år, nya möjligheter, nya drömmar, nya allt! JAG ÄLSKAR DET! Jag vill sätta tonen för året med detta veckonytt och det stavas ”kvinnan du vill vara”. Jag hoppas du anammar henne rejält detta år. Oavsett om det är att bli mer modemodig, unna dig själv egentid i badrummet och ta tid för dig själv, börja svettas på ett njutningsfullt och inspirerande sätt eller sluta känsloäta. Kanske du vill bli mer trygg i dig själv, organiserad, njuta av nuet eller följa drömmar. Nu sätter vi tonen för KVINNAN och så fyller du själv i vad och vem hon är.

Den här klänningen är modemodig tycker jag. Det är inte en festklänning utan det går precis lika bra att bära denna på jobbet tycker jag. Ett riktigt modemodigt val.

Up your game när det kommer till jeans med ett par med slits. Det blir genast mer spännande och du kan klä upp dem till både jobb och fest men även klä ner dem till vardag och helg.

Vad är mer passande att göra i hudvårdsväg i början av året än en utrensande lermask. Jag ÄLSKAR denna från Exuviance (adlink). En favorit hos mig år efter år.

Tro inte att tiden för den röda klänningen är förbi. Det är en klänning att bära året runt för rött är alltid en modemodig färg. Den här modellen och längden är bra tycker jag för den går att bära året runt och både kläs upp och ner.

Något jag verkligen vill slå ett slag för är att investera i en härlig rengöringsbalm. Då riktigt masserar du ditt ansikte vid rengöringen. Det är så lyxigt och härligt! Den här från Elemis är magi! (adlink)

Jag älskar den här tiden när man sitter ner med papper och penna och låter reflektion och drömmar ta tid. Så jag vill tipsa dig om att investera i en vacker skrivbok och en bunt inspirerande pennor. Jag älskar ju att få saker präglat med mitt namn eller initialer, jag tycker det är flärdfullt. Därför är jag så förtjust i skrivböckerna från Bookbinders som man kan få präglade (adlink).

Om kvinnan du vill vara alltid är snygg i håret är det dags att investera i riktigt bra grejor! En härlig locktång (adlink) som skapar de perfekta vågorna eller,

En ljuvlig plattång som kan erbjuda både plattare hår eller ljuvliga lockar. (adlink).

jag älskar att ha en riktigt lyxig palett i sminknecessären. Det gör att jag direkt på morgonen känner mig som den flärdfulla kvinnan jag vill vara. Den här från Dior är jag så sugen på.

Kvinnan jag vill vara ska 2022 dricka betydligt mer vatten. Då behövs det en riktigt härlig karaff och matchande glas. Det gör ”måste” till ”vilja” och det är så viktigt för mig för långsiktig förändring. Det här är fortfarande en av de drömmigaste karafferna jag vet (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x