En fullspäckad helg och samtidigt ganska innehållslös

Min helg var fullspäckad men inte särskilt spännande eller innehållsrik. Jag arbetade i princip hela helgen. På lördagen behövde jag in och göra ett litet advokatärende och resterande delen av helgen jobbade jag med bloggen. Jag skrev blogginlägg, fotade bilder och skrev klart min e-bok. Jag gillar inte att jobba på helgen. Återhämtning är otroligt viktigt för mig. Men jag fokuserar denna vecka på att gå och lägga mig tidigt och sen får fokus ligga på att kommande helg blir så mysig och skön som möjligt.

För er som följer mig på instagram märkte ni att jag var lite hängig i helgen. Jag kände mig rätt förbannad på mig själv. Jag VET att om jag äter skit och är passiv så mår jag dåligt. Medan om jag äter regelbundet och kroppsvänligt och rör på kroppen så mår jag bra. Om man vet detta, hur kan det då vara så svårt att bara göra det!? Jag pratade med David om det i söndags och då sa han åt mig att gå en sväng. Jag tog med Estrid på cykeln och när vi hade cyklat/promenerat och varit en stund på lekplatsen så kändes det mycket bättre.

Jag känner en längtan efter hösten. Ett stort behov av få gå in i en kokong. Tagga ner på tempot, prioritera annorlunda. Att vara en känslig person, med höga ambitioner är ibland en klurig kombination. Jag har iallafall redan gjort tid och utrymme denna vecka för lite mer lugn och ro. Jag kommer jobba hemifrån på onsdag, gå till frisören på fredag och ha vänner över på barnfri middag på lördag. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag är givetvis så glad över att min e-bok blev klar, att jag kommit en bit på vägen, att jag landat nya samarbeten osv, men jag är SÅ känslig för att känna mig utarbetad. Därför har jag svårt att njuta när det är extra mycket att göra. Den andra aspekten är att så fort ett samarbete är landat så går jag direkt vidare till nästa. Jag stannar inte upp och firar.

Så sömn, träning, böcker, unn och inspiration får bli mina ledord denna vecka.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x