Mammas lilla hjälpreda

mammas lilla hjälpreda-1
Titta, min lilla hjälpreda!
Jag är så himla sugen på att göra om här hemma. Hyresrättens nackdel, för jag vill ju tapetsera och måla om. Vara kreativ och skapa rum. Under tiden får jag försöka mig på något annat. Jag är inte särskilt händig men tänkte våga mig på ett litet projekt. Vi har en gammal byrå, men i en tråkig färg. Jag funderar på att måla om den, byta till några coola knoppar och sätta på en marmorskiva. Då är min fråga, måste den marmorskivan limmar på byrån eller hur gör man? Någon som vet? Och en sak till, någon som vet var man kan måttbeställa en marmorskiva? Är det hiskeligt dyrt?
mammas lilla hjälpreda-2
Jag kommer få min inredningslusta lite stillad ikväll hoppas jag. Framkalla ska ha ett event ikväll på Ab Småland och dit kommer min nya vän Emma för att prata lite om hur hon tänker när hon inreder barnrum. Jag är mest på jakt efter två nya krukor då jag fick växter av min mormor. Kan ni tänka er, hon har tagit små sticklingar och odlat upp det till växter till sina barnbarn! Hur kan man ens vara så gullig!?
mammas lilla hjälpreda-3
Först har jag en dag hemma med Estrid. Det ser ut att bli fint väder så vi kanske beger oss ut, tar en tur till lekparken eller en promenad ner till vattnet. Eller en sväng ner till stan och tittar på lite kalasgrejor. Det är ju någon liten som fyller år på söndag! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x