En strålande solig påskafton

Vilken fin dag vi fick igår! Strålande sol och varmt. Som en sommardag. Jag var ute på joggingrunda innan vi traskade hem till mina föräldrar på påsklunch. Det var min första joggingrunda på många många år och det var underbart. Jag tror jag måste skriva ett helt inlägg om hur mina träningstanker går just nu. Men inte nu, för nu ska vi bara prata påskafton.

Estrid var jättegullig i blått. Åh, vad hon klär i blått. Hennes ögon har samma färg som tröjan hon har på sig på denna bild. <3

Barbent och sandaler! Nu är det inte långt kvar tills sommaren hör ni! Toppen är från förra året och kjolen är nu från asos (här). Skorna är mina gamla trotjänare från Tamaris och väskan är från Aldo. Solisarna är från Lindex.

Vi kunde promenera till mina föräldrar. Det var verkligen ett sådant moment att kunna gå allihop. Att vi inte behövde bil eller vagn och att Estrid inte behövdes packas in i overall. Jag och David gick hand i hand medan Estrid sprang framför och ”visade vägen”. Hon är så stor nu och det är en himla härlig ålder hon är i. På vägen gick vi förbi stora träd med utslagna rosa blommor. Som en rosa himmel!

Det var en sådär svensk sommarhimmel. Klarblå med inga eller enstaka slöjmoln. Molnen var så vackra mot himlen.

Ut på tur ingen är sur!

Tre generationer flickor! <3 Mor och far bjöd som sagt på påsklunch. Min oma och opa var där och såklart Paula, Fredrik och Harry. Lagom till kaffet kom mammas kusin med fru på besök.

Mamma och pappa har installerat en kamin. Alltså dör! Det måste måste måste vi också göra! Vid tre gick vi alla hem igen för egentid och vi fick hem för att börja förbereda inför kvällens påskmiddag.

Estrid och jag gick ut i trädgården för att plocka blommor till dukningen. Nu börjar tulpanerna så sakteligen börja slå ut. Jag ser fram emot en lång säsong av att kunna plocka mängder av blommor i egna trädgården.

Världens golligaste! <3

Vår lilla skörd! Årets första! Det kändes verkligen stort. Detta blir mitt bidrag till blomsteruppropet. Att jag inte köper långväga transporterade blommor utan handlar lokalt eller ännu bättre, plockar från den egna trädgården.

Den här lilla buketten fick stå inne på gästtoaletten.

Väldigt pastellig dukning!

Estrid hade gjort placeringskort. Hon pyntade små ägg och skrev namnlappar. <3 När blev hon ens så stor!? Efter några timmar trillade mor och far och Paula med familj in. Vi bjöd på Bellinis och förtugg. Till huvudrätt blev det oxfilé med potatispuré, en sallad på betor, polkabetor och honung och en annan med grönkål och granatäpplekärnor och en sås på vitt vin, gröna ärtor och parmesan.

Jag köpte pastelliga ljus på H&M Home. Fina va?

Till efterrätt bjöd jag på en paj med lemoncurd och italiensk bränd maräng. På kvällen traskade familjen hem och vi kramade tack för idag och hej då och vi ses imorgon igen. Jag nattade Estrid och David röjde upp i köket. Vi la oss sen i soffan för ett avsnitt Warrior, men jag somnade efter prick 10 minuter. Man blir trött av att påska!

Nu ska vi fortsätta njuta av påskledighet och vackert väder. Jag känner mig taggad på en joggingrunda igen och jag har en hel del trädgårdsjobb att fortsätta med idag. Jag vet att jag tjatar och vädret, men wow vad det gör mycket. Det är ren och skär njutning!

Hoppas du hade en trevlig påskafton! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
4 år sedan

Så härlig attityd på din tjej. håller med om att det är en ljuvlig ålder. (min yngsta är ju ungefär jämngammal om jag minns det rätt). ser fram emot att läsa mer om dina tankar kring träningen, misstänker att de kommer att ha en inställning jag gillar.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x