vecka 15.

Vi hade en underbar påsk men den var otroligt intensiv. Igår gjorde vi inget mer än träna, fixa lite i trädgården och sova middag på soffan. Totalt utpumpad! Social overload! =) Det var väldigt skönt med ett tomt hus idag. Jag fixade lite admin på morgonen och gick sedan och tränade, sen dusch, lunch och lite lugnt hemmafix. Estrid var på kör och nu gör hon sin läsläxa på sitt rum och David lagar middag. Det är mitt lyxigaste att han fixar middag. Nu ska jag publicera dagens inlägg på insta och TikTok, äta middag och mysa med familjen. Ikväll tänkte jag bädda ner mig i sängen tidigt med en kopp te och läsa min bok. Det är fokus denna vecka. Somna tidigt, läsa istället för tv och träna.

På tal om träning. Herregud vilken träningsglädje jag har ju nu. Jag är på gymmet nästan varje dag och tränar något av alla pass som erbjuds. Jag älskar att jag kan variera styrk, kondition, yoga och dans. Då blir det inte långtråkigt och inte heller en för stor belastning på kroppen. Jag verkligen njuter av denna träningsglädje. Jag har nog aldrig känt på det här sättet förut. Nu är jag bara livrädd att det ska komma något i vägen, typ förkylning eller skada, så att jag hamnar på paus igen. För det är ju lika jobbigt att komma igång varje gång. Så jag håller tummarna och hoppas att denna positiva träningskänsla fortsätter. För som jag kämpat för att nå hit. Det är en vinst i sig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x