Ett litet boktips för de små och storslagna planer för huvudstaden

blommor-1
God morgon! Jag sitter och spånar lite på morgondagen. Det är faktiskt en stor dag för mig för jag ska flyga upp till Stockholm med Emma och några andra bloggare. Jag har blivit inbjuden för att medverka i Philip Avent Jollers poddcast. Jag kommer medverka i två program som sänds senare i år. Jag kommer vara med i ett avsnitt som handlar om amning och ett om den första tiden med barn. Det kommer nog bli personligt, ärligt och förhoppningsvis till hjälp för någon som går runt med samma tankar och funderingar som jag.
favoritbok nicke-1David står i köket och dukar fram frukost, grannarna kommer över och Estrid är hans lilla hjälpreda. Jag ville bara ge er ett boktips! Nicke Nyfiken! Estrid är besatt och vill att vi läser den hela tiden. Bra bok för de minsta!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x