Veckonytt #210

Måndag igen! Och här ska det vabbas. David får ta förmiddagen när han inte har skola och jag får ta eftermiddagen. Så det är en hel del som ska klämmas in dessa timmar. Jag ska skriva blogginlägg, handla gardinskena och gardiner och fiskelina (?). Japp, det ska bli något roligt av detta och få in lite träning. Så nu kastar jag mig in i dagens arbete. Först ut blir veckans veckonytt.

Denna kappa är magnifik! En stor teddykappa i fuskpäls som nu är på 50% REA! OMG! Den finns hos H&M här (adlink).

Den här toppen (adlink) tycker jag är grymt snygg med sin oerhört smickrande urringning. Mer nyckelben åt folket säger jag!

Ni är många som älskar mina tröjor från H&M med strassknappar, men som tyvärr är slutsålda. Den här västen från Ganni (adlink) är verkligen lik och jag tycker den är helt fantastisk.

Använder du Gua Sha? Det är en sten som du masserar över ansiktet. Jag älskar att smörja in ansiktet med olja och sedan göra en ansiktsmassage. Här finns en artikel om vad Gua Sha egentligen är, hur man använder det och vad det är bra för. På youtube finns massa bra filmer som visar hur man gör en ansiktsmassage.

Vårens trendigaste material är teddy! Nu ska vi alla ha traditionella skogarbetartjocktröjor och jag älskar det. Hur mysigt? Den här är både snygg, stilren och med ett bra pris.

ÅH vilka snygga pumps från Arket! (adlink) Perfekt höjd, färg och modell. En klassiker att ha länge i garderoben.

Arket fortsätter att leverera! Denna topp är också så himla snygg och elegant! (adlink). Och på 50% rea!

Ni är många som gillade min stickade långkofta som jag köpte på Tradera. Jag har hittat den här som verkligen är snarlik! På 50% rea hittar du den hos kappahl.

2021 SKA bli året jag omfamnar jeans! Jag är grymt sugen på de här från Lindex.

Äntligen en riktigt snygg lampa till ett bra pris! Tack Ellos! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x