Veckonytt #166

Förra veckan var ju bedrövlig när det kommer till min närvaro på sociala medier. Eller jag kanske ska kalla det min obefintliga närvaro. Bloggen är fylld av kommentarer jag varken godkänt eller hunnit svara på. Nu blir det ordning på torpet. Alla era kommentarer blir besvarade så fort detta inlägg är uppe. Jag är så glad att det är en ny lite lugnare vecka. Jag ser fram emot att arbeta i ett lite mer humant tempo, komma ikapp med bloggjobb, göra en väldigt rolig intervju och jobba hemifrån i veckan. Men nog om det, nu går vi över till inspirationen!

Först ut är en riktig inspirationsbomb med inspirerande tal av otroligt inspirerande kvinnor.

Jag ÄLSKAR den här artikeln om hur man kan planera sin vecka för att få flow och den där perfekta känslan av att allt klaffar.

Jag kämpar på med att hinna få i mig frukost på morgonen. På vardagar har jag ingen riktig aptit och jag tycker det känns stressigt. Men jag försöker verkligen prioritera det. Därför är jag helt såld på att hitta härliga recept med frukosttips som passar både stressiga morgnar såväl som helgfrukost. Spana in dessa underbara recept.

Drömjacka från Alice + Olivia! <3 Sådana här borde ju gå att hitta second hand?

Drömcape från Balmain! Även en sådan här borde gå att hitta second hand tänker jag mig.

Visst måste man ha en vattenkanna från Svenskt tenn om ens dotter heter Estrid?

Jag tackar aldrig nej till statementsmycken! Dessa örhängen är ju EVERYTHING!

HUR ljuvlig är inte denna klänning? Strumpbyxor och stövlar nu, sandaler i sommar. Ett absolut måste i garderoben. Och billig är den också!

Skincity har fått in kändisfavoriten Joanna Vargas. Det är bara glow som gäller. Jag är supernyfiken på flera av produkterna.

Varenda sommar drömmer jag om en klänning från Zimmermann. Även inför årets sommarsäsong drömmer jag om en sådan här magisk klänning.

Ha nu en grym vecka du ljuvliga människa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x