Återblick på mitt årshoroskop från 2019

I min gamla blogg skrev jag om ett årshoroskop jag hittade på nätet. Jag skrev ner utvalda delar, som en liten profetia om året. Nu tänkte jag att vi skulle titta igenom det en gång för nu sitter jag ju faktiskt med facit på hur det blev.

– Under 2019 kommer Jupiter i skytten att ge upphov till insikten att du hittar alla svar inom dig själv. Många förändringar under året påverkar familjelivet. 2019 blir dock ett viktigt år för personlig utveckling.
De här stämde verkligen bra in på året 2019. Jag har under flera år haft en fråga, en vilja, malande i mig. Viktnedgång. Jag har inte kunnat hitta rätt mindset kring det hela. Det har varit omöjligt för mig att hitta ett sätt att närma mig frågan utan att väcka liv i ätstörningsmonstret. Men detta året har något hänt i mig. Jag började våga träna. Och började tänka i nya banor kring hälsa. Jag är inte framme än, men något positivt har ändrats i mig. Jag känner mig starkare och modigare. Det var tanken på 80-talsmänniskan som väckte denna positiva förändring i mig.

– Det är själva familjesituationen som Saturnus ifrågasätter och utmanar. Tillhörighet kan bli en viktig fråga men även den känslan hotas. Saturnus kan göra det svårare för dig att uttrycka dina känslor och du kan känna att du hårdnar i känslomässig mening. Samtidigt kan det också uppstå situationer som ger upphov till känslomässig smärta, kanske för att någon familjemedlem har det svårt eller för att man tycker synd om någon. Att skapa någon form av distans är svårt men i vissa fall nödvändigt.
Det här stämmer delvis på så vis att jag börjat våga stå för mina egna livsval lite bättre. Jag är väldigt nära min familj vilket tyvärr även innebär att jag har en tendens att söka uppbackning och medhåll. Och om jag inte får det så har jag haft svårt att fortsätta med den uttänkta idén. Men i år har jag känt en liten frigörelse i mig. Det känns fint.

– Det är också möjligt att det uppstår problem med själva bostaden som snabbt faller sönder under den här transiten. Du kan också bestämma dig för att köpa en egen bostad, såsom villa eller lägenhet. En del av er kan däremot bestämma sig för att bygga allting från grunden.
Nej, den här skrämmande profetian stämde dock inte vilket jag är mycket tacksam för.

– Men Uranus i huset för relationer kan också handla om kärlek och fred. Har du varit ihop med rätt partner har ni lyckats acceptera varandras egenheter och kunnat vara fria tillsammans.
Ja, vi har det bra jag och David. Han är min bästa person och 2019 har varit ett väldigt utmanande år när det kommer till bristen på tid tillsammans eftersom David varit så fokuserad på sina studier. Men det har ändå varit en otroligt romantisk tid tillsammans. Det har känts så himla fint att få lov att stötta och vara hejaklack till David när han gjort denna livsomvälvande resa. Vi har varit tillsammans i så väldigt många år att vi nu hamnat på en väldigt bekväm och stabil plats. Det är något att vara otroligt tacksam för.

– Året kan ge upphov till ökad törst för kunskap så att rättvisa kan skipas och så att man blir en bättre människa, bättre på att samarbeta, bättre på att ta hand om dina signifikanta andra. Fler människor vill ha tag på dig. Telefonen ringer oftare. Du pratar oftare med dina grannar och med dina syskon. Problemet med Jupiter i skytten är dock att det också uppstår en massa inre samtal och det blir svårt att sluta tänka. Därför är det inte hel fel att börja meditera och lära dig att hantera tankar.
Det här kan jag verkligen känna igen från året 2019. Det har varit lite slitsamt i vissa vänskapsrelationer vilket vållat mycket huvudbry. Det har gett upphov till inre konflikt i mig och jag har ännu inte landat i det. Det stämmer också att jag haft en ökad törst för kunskap. Det märker jag eftersom detta år för mig handlat oerhört mycket om jobb, blogg och familj. Det är det jag lagt all min tid på. Och tanken att meditera slog mig under året och jag gjorde det. En gång. Men jag gjorde det iallafall.

– Efter den 6 mars kommer Uranus att gå in i oxens tecken och kommer att påverka ett område som har med din psykologi att göra under cirka sju år. Det är möjligt att du behöver gå genom en rad utmaningar för att lyckas skapa någon sorts distans till destruktiva känslor som du inte behöver hålla fast vid såsom vrede.
Åh, här landar jag verkligen i de tankar jag haft kring vetskap, att jag är en introvert person och att jag gjort stora förändring på min resa mot att leva ett hälsosamt liv.

– Månförmörkelsen i lejonet den 21 januari påverkar huset för grupper och vänner något som kan ge upphov till mycket aktivitet i det sociala livet.
Nej, det blev lite mer tvärt om. Jag behövde mycket tystnad och egentid detta år.

– Solförmörkelsen i kräftan den 2 juli kommer däremot att påverka det tionde huset som har att göra med auktoritet, framgång och karriär. Du kan bli förälder, något kan hända i föräldrarnas liv och du kan också byta chef.
Hmmm, nej inget av detta hände och jag kan inte heller tolka något annat skeende i mitt liv som att det skulle ha med det här att göra. Jag får säga pass på den här profetian.

– En massa debatter äger nog rum mellan den 31 mars – 16 maj med Mars i tvillingarna, som är ditt nionde hus för långa resor, högre utbildning och distansrelationer.
Nej, jag slutade ju med all politik så det blev inga debatter här inte. Men visst, å andra sidan blev jag mer tydlig i mina tankar kring hälsa och kroppspositivism här i mina sociala kanaler.

I morgon ska vi titta på mitt årshoroskop för 2020.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x