Nya underlägg från Svensk marmor

underlägg svensk marmor
Såhär ligger det till. Vi har haft den tråkigaste matplatsen ever. Mörkt bord, mörka stolar och mörk matta. Bordet är utbytt till ett vitt bord och sex stolar är beställda. Jag har hittat en ljus matta jag tror hade passat perfekt och jag har beställt en marmorplatta att ha på mitten av bordet. När jag då hittade dessa underlägg från Svensk Marmor blev jag såld. De kommer passa perfekt. Ljus marmor med en gedigen mässingskant runt omkring. Alltså WOW! Jag ser mig duka med dessa redan till vår thanksgivingmiddag. Dessa med mässingskant (här) kostade lite mer, men det finns även lite enklare utan mässingskant som kostade mindre. Men även om de var lite pricy så får man ibland bara unna sig lite lyx i hemmet. Jag är fast i korv stroganoff och fiskpinneträsket. Give me some glamour!
underlägg svensk marmor
Denna vecka är CRAZY! Jag håller på att fixar och donar inför min 30-årsfest på lördag. Mat är beställd, men varje kväll bakar och lagar vi här hemma. Det är ändå rätt mysigt. Jag och David står och stökar ihop i köket på kvällarna. Lyssnar på radio och snickesnackar. Det är mycket kvar att fixa. Desserter ska bakas (mina macarons igår sprack! 🙁 ),ballonger ska införskaffas, dryck ska kylas, outfit ska fixas, tävlingar och lekar ska göras. Ibland är det ett aber att man måste ha ett arbete att gå till. Så ni får ha förståelse om bloggfrekvensen inte är lika regelbunden som ni är vana vid. But hey, I got a party to plan!
underlägg svensk marmor
Idag hade vi vår första VAB-dag. David tog den. Thank god! Estrid har fått feber och det är nog på grund av förra veckans vaccinering. Hon är så varm lilla plutten. Hon och pappa får ha en mysig hemmadag och jag får i lugn och ro jobba undan på mitt arbete. Risken är ju att jag måste vabba imorgon. Lika bra att förbereda sig på det. Har ni några bra VAB-råd på hur ni får det att gå ihop?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
7 år sedan

Åh så snygga! Dom ska jag nog önska mig nu när jag fyller år. Vi fick nyligen hem ett marmorbord som vi beställt från kasenberg, älskar det! 😍
Så skoj med 30-årsfest! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

åh grattis på din dag! Ja du borde verkligen önska dig dem! De är sååå snygga! idag smäller det för min stora fest. Lite pirrigt är det allt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x